Menu

Recept: Espresso soda s nádechem levandule - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Recept: Espresso soda s nádechem levandule

Recept: Espresso soda s nádechem levandule

Recepty
zveřejněno 06.08. 2020
Host HOST, expert
1369x
1 minuta čtení

Poslední dny jsou jako dělané na to si sednout s nějakým osvěžujícím drinkem pod slunečník. Takže plán zněl jasně. Poprosili jsme Toma aka @klukvzastere, aby pro vás nějaký vymyslel. No a dopadl skvěle, pokud jste tedy stejně jako my milovníci kávy a levandule, zbystřete.

Na skvělou levandulovou espresso sodu budete potřebovat:

- 1 espresso 60 ml
- 120 ml perlivé vychlazené sody
- 3 čajové lžičky levandulového Vladimír sirupu
- 2-3 kostky ledu

TIP: V nabídce máme víc skvělých sirupů od lokální značky Sirupy Vladimír, pokud byste raději zkusili třeba jahodu, bezinku, nebo grep, věříme, že i ty budou chutnat úžasně! 

Presso si nechejte vychladnout v hrníčku bokem. Do skleničky (nejlépe skleněné, v těch vypadá drink skvěle) si dejte sirup, ten zalijte sodou, přidejte led. Nakonec ideálně přes lžičku nalijte presso. Pokud se vám to podaří, presso se krásně od sody a sirupu oddělí a budete mít nejen výborný, ale i dost dobře vypadající letní mňamku. 

 

Host

Host

Expert

Více článků

Čas od času nám na náš blog přispěje někdo zvenčí. Hlavně ze dvou důvodů. Hosté nabízejí další pestré pohledy a názory na tradiční témata. Druhou výhodou hostujících redaktorů je odbornost. Ačkoliv se snažíme věcem rozumět v principu a do hloubky, nikdy nebudeme specialisté na vše. Zkušenost a znalost experta z oboru je i pro nás základem pro správná rozhodnutí. Jméno hostujícího autora naleznete vždy v patičce článku.

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat