Menu

Dokonale odlíčená a čistá pleť hned teď! - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Dokonale odlíčená a čistá pleť hned teď!

Dokonale odlíčená a čistá pleť hned teď!

Krása
zveřejněno 31.01. 2019
Markéta MARKÉTA, redaktor
1371x
2 minuty čtení

Už chápu, proč dost ženských kolem mě nemá odličování a čištění pleti nijak v lásce. Zbytečně si to totiž komplikují. Často používají produkty, které jim spíš pleť jen vysuší a podráždí a při odličování dělají zásadní chyby.

Tak schválně... Kolik máte doma micelárek? A to víte z čeho je tahle vodička umíchaná? Většina micelárek je jen voda a mýdlo. Což bohužel zbytečně vysušuje pleť. No, a když se s touhle, teď tak propagovanou vodou, chcete odlíčit, vezmete vatový tampónek a svou pleť dřete a dřete, protože voda moc neumí odlíčit make-up smíchaný dohromady s přirozeným mazem vaší pleti. No a tím, jak ji hezky šudláte tampónkem, tak si do svých pórů zanášíte binec, který vám ulpěl za celý den na obličeji. No, ale když ne kombinaci micelárky s vatovým tampónkem, jak na to?

Víte, co nejlépe, šetrně a rychle odlíčí vaše tváře i voděodolnou řasenku? OLEJ! Na mastnotu jen mastnotou.

Jak na dokonalou očistu pleti v pěti krocích:

  1. Na čistou dlaň nakapejte oříšek meruňkového (ten je pro mě TOP), avokádového, hroznového nebo jiného oblíbeného oleje
  2. Rozetřete do dlaní. Jemným a krouživým pohybem masírujte neodlíčenou pleť. Zajeďte až k vlasům a nezapomeňte na krk. Olej vše rozpustí a uvolní.
  3. Jako poslední opatrně promněte nejvíce nalíčená místa, jako jsou oči a pusa.
  4. Vše jemně otřete žínkou, houbičkou nebo bavlněným tampónkem.
  5. Dočistěte osvěžující květovou vodou a naneste krém nebo sérum.
Markéta

Markéta

Redaktor

Více článků

Patří k Folly týmu. Miluje přírodu, postupně přechází na přírodní kosmetiku a ekodrogerii. Zbožňuje vaření, protože jídlo je nejlepší neřestí, design v celé jeho šíři a své dva psy, které našla v útulku a pomalu je vypiplala ke skorodokonalosti :-)

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat