Menu

Komplexní péče s harmonickým duem Arganového oleje a Hyaluronového séra - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Komplexní péče s harmonickým duem Arganového oleje a Hyaluronového séra

Komplexní péče s harmonickým duem Arganového oleje a Hyaluro...

Krása
zveřejněno 09.09. 2022
Host HOST, expert
848x
0 minut čtení

Kolik kroků obsahuje vaše beauty rutina? Hromadí se vám v koupelně kosmetické produkty, které samy o sobě fungují skvěle, když je ale vrstvíte a kombinujete s dalšími, výsledek skvělý není? Chcete o sebe pečovat přírodní cestou a hledáte jednoduchou kombinaci přípravků, jež dodají komplexní péči? Toužíte předcházet stárnutí pleti, zároveň ji bohatě hydratovat a vyživovat, aniž byste museli utratit tisíce a tisíce korun? 

Máme pro vás tip na osvědčené duo produktů od české přírodní značky, které spolu dokonale souhlasí, působí každý samostatně a zároveň harmonicky, doplňují se účinky a cílí na ty nejdůležitější potřeby pleti.  

Prvním produktem je Angelic Hyaluronové sérum, 25 ml, které je univerzálním pomocníkem pro dehydrovanou pleť bez života. Kyselina hyaluronová umí pronikat do pokožky, kde na sebe váže molekuly vody (až tisícinásobné množství své hmotnosti) a následně ji umí v pokožce udržet. Tím pleť probouzí k životu a dodává jí mladistvý, odpočatý vzhled, bojuje se šupinatostí a vráskami, zašedlou a vystresovanou pleť mění ve zdravě vitální. Sérum je nejlepší aplikovat na vlhkou pokožku hned po čištění nebo po použití vašeho oblíbeného toneru či třeba květové vody. Hyaluronové sérum jednoduše reaguje s vláhou, jež zůstala na pleti, váže se na ni, snadněji proniká do pokožky, kde předvede své kouzlo. Díky tomu, že sérum obsahuje hned dva druhy kyseliny hyaluronové o dvou různých molekulárních hmotnostech, se můžete spolehnout na dvojí účinek. Zatímco menší molekuly pronikají hluboko do pokožky, ty větší se koncentrují u povrchu, kde vypínají, pečují a okamžitě i dlouhodobě zlepšují vzhled pleti.

Druhým produktem je Angelic Arganový olej BIO, 25 ml. Tento panenský olej v bio kvalitě je lisovaný zastudena, díky čemuž si zachovává vysoké hladiny esenciálních mastných kyselin, antioxidantů a vitaminu E, které synergicky předcházejí poškozování buněk. Arganový olej je vhodný pro všechny typy pleti, včetně té citlivé, suché a podrážděné. Je užitečným prostředkem, pokud vaše pleť postrádá jemnost a hebkost, skvěle funguje v boji s prvními známkami stárnutí, dokonale vyživuje a hydratuje zralou pleť, kterou vyhlazuje. Arganový olej je kosmetickým pomocníkem už mnoho staletí. Olej se získává z jader plodů stromu argánie trnité a jeho domovem jsou rozpálené polopouště jihozápadního Maroka v podhůří Vysokého Atlasu.

Hyaluronové sérum a Arganový bio olej můžete používat každý samostatně, ale určitě stojí za to vyzkoušet je společně. Sérum i olej jednoduše nakapejte do dlaně, smíchejte a aplikujte na vlhkou pokožku. Večer je vhodné přikápnout několik kapek Arganového oleje navíc, aby během noci důkladně regeneroval a rozmazloval pleť. Ráno pak doporučujeme extra dávku Hyaluronového séra pro vypnutí pokožky a podpoření mladistvého, odpočatého looku. Na závěr vašeho beauty rituálu zahřejte pár kapek oleje mezi prsty a vklepejte na lícní kosti, na rty a nad horní ret, na hřbet nosu či do obočí, zkrátka všude tam, kde stojíte o přirozenou záři.

Host

Host

Expert

Více článků

Čas od času nám na náš blog přispěje někdo zvenčí. Hlavně ze dvou důvodů. Hosté nabízejí další pestré pohledy a názory na tradiční témata. Druhou výhodou hostujících redaktorů je odbornost. Ačkoliv se snažíme věcem rozumět v principu a do hloubky, nikdy nebudeme specialisté na vše. Zkušenost a znalost experta z oboru je i pro nás základem pro správná rozhodnutí. Jméno hostujícího autora naleznete vždy v patičce článku.

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat