Menu

Afrodiziakální pasty a jiné ''koření'' - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Afrodiziakální pasty a jiné ''koření''

Afrodiziakální pasty a jiné ''koření''

Recenze
zveřejněno 13.05. 2021
Adela Kožinová ADELA KOŽINOVÁ, redaktor
1213x
3 minuty čtení

Květen je lásky čas, a tak jsme si řekli, že bychom mohli otevřít nějaké 18+ téma. O afrodiziakálních účincích některých potravin, vůní, nebo jiných, speciálně vytvořených produktů, jste už určitě slyšeli. Otázka je, do jaké míry fungují... No, nebyla bych to já, kdybych to nezkusila. 

Přišla jsem domů, položila zubní pasty na stůl a řekla, že jsou afrodiziakální. Co si budeme povídat, viděla jsem jiskru v očích a myslím si, že pokud doma nemáte partnera úplného ignoranta, zaujme to snad každého. Když bych řekla: ,,Máme nové přírodní pasty.'', veliké nadšení by se určitě nekonalo. 

Nicméně, jaké vlastně pasty jsou? 

Jsou dvě, jedna pro muže a druhá pro ženy. Dají se pořídit buď v sadě, případně každá zvlášť. Mají úžasný design a jsou v kovové tubě, která na víčku hezky stojí, což spousta z vás určitě ocení. My je doma máme postavené na umyvadle, každý vedle svého kartáčku. Opravdu stylová záležitost. 

Mají bioaktivní přírodní složení a zajímavé příchutě. Pasta pro ženy má příchuť jasmínu a máty, ta pro muže kardamonu a máty. Vsadím se, že zajímavější vůně jste ještě neochutnali a zážitek je to jen díky přivonění. Oproti klasickým pastám mají jinou konzistenci a moc nepění, což nám doma ale vůbec nevadí, je to jen o zvyku.  

Věděli jste, že kardamon posiluje mužské libido? Jasmín zase zvyšuje pocit euforie a snižuje úzkost a apatii. No a my už víme, že aromaterapie je úžasná... 

Moje doporučení: 

Sexuální předehra nemusí být až v posteli, hlavně pro ženy je důležitá předehra během celého dne. A může to být jen malá pozornost, pohlazení,... nebo společné čištění zubů těmito pastami? Možná je to tím vědomím, že mají být pasty afrodiziakální, možná opravdu fungují, protože nějaké sexuální napětí a zvídavost u nás vyvolaly. Proto: zkuste si udělat třeba ze společného čištění zubů takový malý rituál. Tyto společné zvyky jsou ve vztahu důležité (bez ohledu na to, jaké pasty používáte) a budete se divit, co všechno dokáží... 

Milostnou aktivitu dokáží povzbudit i potraviny 

Z koření je to například šalvěj, bazalka, koriandr, skořice, nebo vanilka... Neříkám, ať si doma uděláte odvar z bylinek, ale co takhle do omáčky přidat trochu víc bazalky, nebo dát do oblíbeného dezertu vanilkový lusk? 

A o chřestu jste slyšeli? Jako afrodiziakum se používal už ve starověkém Řecku a Římě. Víte jak se říká, že vlašský ořech má tvar mozku a má na něj skvělé účinky, kolečko mrkve zase připomíná lidské oko a taky je na zrak perfektní, fazole na ledviny, fíky plné semen zase mají mít příznivé účinky na spermie. No a chřest? Ten připomíná ztopořený penis a má u mužů zvyšovat libido. Kdo bude mít tento víkend chřestové rizoto? 

Pro muže chřest, ženám třeba čokoládu. Čokoláda má totiž nejen antidepresivní, ale i afrodiziakální účinky. Obsahuje totiž fenyletylamin, kterému se jinak říká i 'droga zamilovaných'a vyplavuje se i když se zamilujete, nebo k někomu chováte alespoň sympatie. Mmm,... ten pocit mám ráda!

A nemůžeme zapomenout na vůně... 

Pokud si jedete v aromaterapii, víte, že i některé esenciální oleje mají pozitivní vliv na sexualitu a mohou zvyšovat libido. Nejznámnější jsou oleje ylang-ylang, jasmín, nebo benzoe. Pro usnadnění ale doporučuju již připravenou směs EROTIKA do difuzéru, nebo tuto EROTIKU, která je určená k masážím. Mně obě dvě varianty voní moc. 

Jsem zvědavá co vyzkoušíte. My si afrodiziakální pasty balíme i na dovolenou, na kterou se příští týden chystáme. PS: Tak mě napadá, už jste někdy vyzkoušeli použít kokosový olej místo lubrikačního gelu? Masáže s ním jsou velice příjemné a doporučuji s ním nešetřit. Jen si pod sebe dejte na prostěradlo ještě ručník. Hezký víkend všem!

 

 

Adela Kožinová

Adela Kožinová

Redaktor

Více článků

Jsem máma nádherné holčičky, která se mi narodila, když mi bylo skvělých 19 let. Původně to vypadalo jako nejhorší věk pro dítě, postupem času se ale ukázalo, že lepší načasování být nemohlo. Taky jsem studentka, studuji religionistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Několik let se také řadím mezi vegetariány, jsem totiž milovník zvířat, milovník všeho živého...

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat