Menu

Domácí test ekošky "před | po" - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Domácí test ekošky "před | po"

Domácí test ekošky "před | po"

Recenze
zveřejněno 24.07. 2019
Lenka Segin LENKA SEGIN, redaktor
1772x
2 minuty čtení

Když naše dítě ochutnalo poprvé mrkvičku, bylo svlečené, mělo bryndák, na židličce byla látková plena tmavé barvy. Dnes už tyto opatření nedělám. Vyzkoušela jsem několik odstraňovačů skvrn a po půl roce používání mohu ten od Sonett jedině doporučit.

Skvěle se s ním pracuje – to byla moje priorita. Žádná tuhá žlučová mýdla, která, než nanesete, tak máte zamočené ruce, ošplouchlé zrcadlo a pěnu všude kolem...a hlavně nevím, kde a jak to skladovat. Sonett má výborný aplikátor, jenom otočíte lahvičku a skvrny „popíšete“. Máte tak odstraňovač přesně tam, kde chcete a přesně v takovém množství, jaké potřebujete.

Poté nechávám chvíli uležet. Chvilka je různá, záleží, jakou hru začneme hrát, je to cca 5 min až 3hodiny :D

Když je špína opravdu opravdová, jakože jahody, meloun na bílém triku, rajčatová omáčka…tak po odležení ještě properu trošku v ruce. Fakt jenom trošku. A poté šup do pračky, obyčejné praní 40°, 800 - 1000 otáček.

No a pak, světe div se, je vždy oblečení beze skvrn. Na fotkách je fakt to stejné triko, nekoupila jsem nová.

PŘED

PO

Pro ještě snazší aplikaci jsem dlouho používala i Attitude odstraňovač skvrn. Je ve spreji, takže jenom nastříkáte, necháte odpočinout a šup do pračky, ale mám takový pocit, že na ty opravdové skvrny je ten Sonett u nás přeci jenom účinnější.

I přesto, že u dětského oblečení netoužíte na nekompromisní bělosti a čistotě oblečení, neboť je stejný osud potká u dalšího použití, odstraňovač skvrn od Sonett vám to zajistí. V kombinaci se snadnou aplikací, která ušetří spoustu času, který nemáte, je to značka ideál. 

Vaše Lenka

 

Lenka Segin

Lenka Segin

Redaktor

Více článků

Patří k Folly týmu. Před půl rokem se jí změnil život. Narodil se jí syn Jakoubek, kterého se snaží vychovat v superhrdinu (nejlepší, nejmilejší, nejhezčí a nejusmívavější dítě na světě) a při tom vychovávání testuje dětské produkty, které vám mile ráda recenzuje.

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat