Menu

Jaká je největší novinka léta? Angelic deoše v akci! - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Jaká je největší novinka léta? Angelic deoše v akci!

Jaká je největší novinka léta? Angelic deoše v akci!

Recenze
zveřejněno 29.07. 2020
Adela Kožinová ADELA KOŽINOVÁ, redaktor
2173x
4 minuty čtení

Nové vůně deoše od Angelic, wow! A rovnou dvě! Ne nadarmo je u nás Svěží deoš nejprodávanějším produktem a mám takový pocit, že tyto dva ho budou následovat. Jaké deodoranty jsou, jakým způsobem je můžete použít a proč zrovna Exotika a Odvaha? 

EXOTIKA

Představte si třeba Filipíny. Krásné průzračné moře, mangovo-papájový drink v ruce a opodál mangová plantáž. Vůně tropického ovoce je dokonalá, šťavňatá, nasládlá, prostě exotická. Vůně manga na sebe skvělě umí strhnout pozornost, papája je zas úžasně vábivá vůně dálek. Nevím jak vy, ale pro mě tato kombinace vůní symbolizuje nejen exotiku, ale i čistou radost. Když jsem proto poprvé k deodorantu přivoněla, šla jsem do kolen. Vůně jsou pro mě neuvěřitelně důležité u všech produktů a tahle je pro mě, milovnici cestování a ovoce prostě dokonalost. 

ODVAHA

Odvahu tvoří kombinace koriandru, cedru a santalového dřeva. Vůně cedru i santalového dřeva se používá poměrně hodně v parfémech a obě mají krásný dřevitý nádech. Cedr dokáže uvolňovat napětí i stres a santal připomíná orient. Společně dávají dohromady vůni, která dodává odvahu a klid, mmm.... Tato vůně je o něco lehčí než vůně Exotiky, kterou mimochodem doporučujeme spíše pro ženy. Odvahu doporučujeme jako unisex všem mužům i odvážným ženám, kterým pomůže třeba tehdy, kdy je bude čekat náročnější den. 

Jak deoše aplikovat a co jejich výdrž?

Deodoranty jsou v hliníkových nádobkách, nikoli v tyčince, nanáší se proto prsty. Jeden by řekl, že je to nevýhoda, za mě plus. Použití mi vyhovuje hlavně v tom, že si na prst sama můžu nabrat produktu kolik potřebuju, vidím kolik deoše zbývá a hlavně ho můžu aplikovat kamkoli. Do podpaží, na ruce, nohy, případně i intimní partie. Já si novou Exotiku třeba často natírám i na ruce! Konzistence je jemňounká a hezky se roztírá.

Co se výdrže týká, pokud máte strach z toho, že přírodní nevydrží, tento vás překvapí. Vůni uvolňuje postupně podle tělesné teploty. Jednoduše řečeno, čím víc se potíte, tím víc bude vonět. A potit se budete, nejedná se totiž o antiperspirant, ale deodorant, protože pocení je zdravé a pro tělo hlavně v těchto vedrech žádoucí. Deoše mají antiseptické účinky, tudíž brání množení bakterií, které způsobují nepříjemný zápach. Samozřejmě neobsahuje alkohol, hliník ani palmáč.

Využijte nejen vnitřek, ale i krabičku 

Protože ve Folly milujeme různé DIY a zero waste vychytávky, využíváme i krabičky od deošů. Tyto hliníkové se dají využít na šroubky, koření, nebo pokud rádi tvoříte, můžete si do nich udělat DIY krémy, či je využít jako krabičku na cestování a vložit do nich kousky tuhých šamponů. Nějaké využití pro ně určitě najdete. Nakonec stačí jen sloupnout nálepky a voilá, můžete si na obal třeba pomocí lihovky namalovat kytičky- boží! 

Budeme moc rádi, pokud nám dáte vědět, který z deošů je váš nej. Svěží, váš oblíbený a opravdu svěží unisex se zeleným čajem a grepem? Nebo jedna z novinek, Exotika plná ovoce a svěžesti pro dámy či Odvaha, hlavně pro muže a pár odvážných žen? Budeme se těšit, třeba na našem Instagramu

Adela Kožinová

Adela Kožinová

Redaktor

Více článků

Jsem máma nádherné holčičky, která se mi narodila, když mi bylo skvělých 19 let. Původně to vypadalo jako nejhorší věk pro dítě, postupem času se ale ukázalo, že lepší načasování být nemohlo. Taky jsem studentka, studuji religionistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Několik let se také řadím mezi vegetariány, jsem totiž milovník zvířat, milovník všeho živého...

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat