Menu

Novinka Organic Shop doslova k nakousnutí! - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Novinka Organic Shop doslova k nakousnutí!

Novinka Organic Shop doslova k nakousnutí!

Recenze
zveřejněno 25.06. 2020
Adela Kožinová ADELA KOŽINOVÁ, redaktor
2012x
3 minuty čtení

Před pár dny se můj milý divil, že si dávám pozdě večer zmrzlinu, neměla jsem ale zmrzku, jen vedle mě ležel kelímek tělové pěny od Organic Shop. Že by ji člověk rád snědl na první pohled je jasné, no a vůně tomu jenom dopomáhá. Tahle novinka je anglická, přírodní, certifikovaná, hravá, voňavá a za skvělou cenu. A jaká je uvnitř? 

Co si budeme povídat, nejedná se o žádnou luxusní přírodní kosmetiku, ale o takový zlatý lepší střed. Cena je perfektní a složení i zpracování vlastně taky dost slušné. Pojďme na tuto kosmetiku z Anglie kouknout trošku víc zblízka...

Organic shop má certifikaci Cosmos Natural

Tato certifikace klade důraz nejen na složení- produkt nesmí obsahovat žádné chemické složky, tzn. naftové deriváty, či parabeny, ftáláty, atd, ale i na to, aby byla výroba šetrná k životnímu prostředí a obaly byly recyklovatelné. Tím odpadá malinké mínus, které by mohl někdo namítat na plastové obaly.

Obaly jsou plastové, ale...

...recyklovatelné. Navíc můžete dózičky využít po použití dál. Větší produkty jsou opravdu v pevných obalech, takže se nebojím žádného rozbití při pádu ani při cestování. Jakmile produkt spotřebujete, můžete jednoduše sloupnout nálepku (která jde sloupnout opravdu jednoduše a nezanechává kusy nálepek) a nechat v obalu třeba zakořenit avokádo, nebo jej využít na šroubky či jiné maličkosti. Já určitě zvolím avokádo, doma už mám totiž pěknou avokádí farmu. Ale zpátky ke kosmetice!

Příchutě a vůně, které si zamilujete

Ze všech těch vůní je až těžké vybírat. A protože ty co jsem zkusila já za to opravdu stojí, mám dojem, že za hřích budou stát všechny. Když článek píšu, vedle pravé ruky mám otevřený mangový peeling a po levé stojí otevřená dóza s vůní mandlí a medu. Je to takové smyslové voňavé porno, snad mi to přirovnání odpustíte. Uznejte ale, že grapefruitový punč, tropický mix, indický jasmín, nebo mandarinková bouře zní skvěle...

Výběr produktů je široký

Značka Organic Shop ovšem nenabízí jenom obrovský výběr vůní, ale i produktů jako takových. Začít s tímto voňavým opojením můžete u tekutých mýdel na ruce, sprchových gelů, péči o vlasy a završit jej můžete tělovým peelingem, nebo pěnou. 

Z věcí co jsem zkoušela musím vypíchnout 

Mangový peeling! Ten je ale tak příjemný, že ho používám skoro co 2-3 dny. A pokud nejste fanoušci peelingů, rozhodně je doporučuju aspoň pro ty, co jim například (jako mně) zarůstají chloupky. Tenhle cukrový má hrubší částečky, proto ho v žádném případě nepoužívejte na obličej, ale tělo vám zjemní dokonale. Navíc se částečky nerozpouští vůbec rychle, takže si s nimi můžete udělat pořádnou masáž a nemusíte dávat produktu velké množství

Tělová pěna je hned v závěsu za peelingem. Mám příchuť Mandle a med a ačkoliv jsem měla strach, že ta vůně bude taková až moc sladká a 'lepivá', je moc příjemná a až svěží. Pěna není vůbec nijak hutná, ale opravdu až taková našlehaně jemná a lehká, rychle se vsákne a přesto slušně hydratuje. 

Suma sumárum mě tato značka hodně překvapila. Trošku jsem se bála, že produkty nebudou vzhledem k opravdu dobré ceně (sprchový gel, šampon i kondicionér ve 280 ml balení aktuálně pořídíte do 100 Kč) tolik kvalitní, ale jak zvenku, tak zevnitř mě příjemně překvapily a rozhodně nezůstanu u těchto, protože na léto jsou ovocné a voňavé produkty naprostá pecka! 

Adela Kožinová

Adela Kožinová

Redaktor

Více článků

Jsem máma nádherné holčičky, která se mi narodila, když mi bylo skvělých 19 let. Původně to vypadalo jako nejhorší věk pro dítě, postupem času se ale ukázalo, že lepší načasování být nemohlo. Taky jsem studentka, studuji religionistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Několik let se také řadím mezi vegetariány, jsem totiž milovník zvířat, milovník všeho živého...

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat