Menu

Novinky Purity Vision na vlastní kůži - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Novinky Purity Vision na vlastní kůži

Novinky Purity Vision na vlastní kůži

Recenze
zveřejněno 24.03. 2022
Adela Kožinová ADELA KOŽINOVÁ, redaktor
674x
3 minuty čtení

Značka měsíce března je u nás Purity Vision. A to neznamená pouze slevu, ale i novinky! Novinky, které když nám přišly, měla jsem obrovskou chuť je zkusit. Ale stálo to za to? Vzala jsem si do parády olej na rty (neznám totiž asi nikoho, kdo by měl sušší rty než já) a čistící olej na pleť. Tak si pojďte přečíst, jak to dopadlo. 

Pokud trpíte na suché rty

...tak určitě víte, že opravdu nestačí jen tak nějaký jelení lůj. A pokud jste na tom tak jako já, tak taky víte, jaká tragédie je, pokud vyrazíte někam na procházku a zapomenete si ho. Prostě a dobře, jsem závislá na péči na rty. Olej s přírodním koenzymem Q10, který má rty chránit a vyživovat zní proto prostě pohádkově. Navíc má v sobě malé kousky růží (nebojte se, nedostanou se na rty), takže vypadá krásně.



Mnohem víc než vzhled mě ale zajímá funkčnost. Balení je super a olej neprotéká, čehož jsem se trošku u kuličkového aplikátoru bála. Olej je příjemný, nemá žádnou pachuť a hezky jemně voní po růžích. Úplně popravdě, na rtech nevydrží tak dlouho jako jelení lůj, který je hutnější (a takových si nanáším několik vrstev), přesto rty ale vyživí a dodá krásný lesk. Přijde mi to jako lepší varianta klasického lesku na rty, na který se mi ale často lepí vlasy, na tento olej ne, přesto se leskne stejně krásně a rty jsou s ním plnější a šťavnatější. 

Co je na něm ale úplně nejlepší? To jak je univerzální! Výrobce to sice neuvádí, ale já ho oficiálně pasuji z Oleje na rty na Univerzální olej na rty a nehtové kůžičky (případně jiná suchá místa na těle). Obsahuje bio raw arganový, bio jojobový, i bio slunečnicový olej a koenzym Q10, který pomáhá při tvorbě kolagenu, elastinu a zabraňuje vzniku vrásek. No jednoduše - můžete ho použít opravdu kamkoli a bude to pro vaši pokožku jen a jen dobře. Hodí se tedy opravdu do každé kabelky. Jo a pokud by vás víc než růže lákala levandule, ten funguje taky podobně. 

A co ten čistící olej? 

Abych měla v koupelně novinkové kombo, zvolila jsem k růžovému oleji na rty i růžový čistící olej. Obecně jsou podle mě olejové, nebo alespoň dvoufázové odličovací produkty mnohem účinnější než ty na bázi vody. Věděla jsem proto, že s čistícím olejem nešlápnu vedle a je to vždycky tak trošku sázka na jistotu. Make-up krásně odlíčí, ale osobně ještě po použití dočišťuji čistící vodou. 

Co ale použití? Na obalu je doporučené použití následující. 'Olej naneste na navlhčenou pleť a vmasírujte. Mokrým a nahřátým ručníkem jemně setřete nečistoty z pleti.' Zní to jako krásný skin care rituál, ale upřímně, nevím, jestli bych chtěla neustále špinit ručníky a navíc moc nemám ráda použití oleje přímo takto na pleť. Já to proto dělám tak, že navlhčím tamponek vodou a na něj dám čistící olej. Tamponkem potom pleť odlíčím a vyčistím. 

Nedráždí oči a odličuji s ním bez problému i řasenku. Stejně jako olejíček na rty voní jemně po růžích... no a na závěr ještě používám růžovou květovou vodu, nádhera!

Lákají vás tyto novinky? Podívejte se na celou nabídku Purity Vision, protože jich tam je víc. A já mít doma miminko, určitě bych pořídila třeba i tento Jantarový olej s kamínky jantaru. Až do konce března máme navíc -15% na celou značku Purity Vision. 

 

 

Adela Kožinová

Adela Kožinová

Redaktor

Více článků

Jsem máma nádherné holčičky, která se mi narodila, když mi bylo skvělých 19 let. Původně to vypadalo jako nejhorší věk pro dítě, postupem času se ale ukázalo, že lepší načasování být nemohlo. Taky jsem studentka, studuji religionistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Několik let se také řadím mezi vegetariány, jsem totiž milovník zvířat, milovník všeho živého...

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat