Menu

Šampon a maska na vlasy Urtekram Matcha - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Šampon a maska na vlasy Urtekram Matcha

Šampon a maska na vlasy Urtekram Matcha

Recenze
zveřejněno 19.02. 2019
Adela Kožinová ADELA KOŽINOVÁ, redaktor
1260x
2 minuty čtení

Jedná se o celou řadu produktů s výtažky ze zeleného japonského čaje Matcha, no a ke mně se dostaly produkty 2. Maska na vlasy a vlasový šampón. Kosmetika to je přírodní a vegan, takže vás uspokojí asi všechny- a to je mi prostě sympatické. Osobně od Urtekramu miluju pasty na zuby, ale o těch třeba zase jindy.
 
 

 

Ať už se jedná o masku, nebo šampon, z vlasové péče mám obrovský respekt, jelikož moje pokožka je hodně citlivá. Přes zimu mě neuvěřitelně trápí lupy a může se to zdát až neuvěřitelné, ale stačí jedno umytí vhodným/špatným šamponem a jde to znát. A pokud jste na tom někdo stejně, dáte mi za pravdu, že je šílené umýt si hlavu a mít ji stále plnou lupů… :)

Jak teda obstály produkty od Urtekramu?

Maska na vlasy

Maska neuvěřitelně voní! Vlastně oba produkty. Jdou v nich cítit citrusy a matcha, no a to je kombinace doslova k sežrání. Masku používám zhruba jednou za 10 dnů, rozhodně ne při každém mytí a bohatě to tak stačí. Nanesu ji na vlhké vlasy a nechám působit cca 20 minut.

TIP: Když máte na vlasech masku, dodejte jim co nejvíce tepla. Zabalte je do nahřátého ručníku, nebo klidně použijte fén s teplým vzduchem. Vlasové vlákno se tak otevře a maska pronikne hlouběji.

Po použití masky přichází na řadu šampon.

Matcha šampon

Šamponem se veškerá maska smyje. Krásně pění a není ho potřeba nějaké velké množství. Na co nikdy nezapomínám, je smýt šampon studenou vodou. Protože tak jako teplá voda vlasové vlákno otevře, ta studená jej zase krásně uzavře.

TIP: Dopřávejte si při mytí vlasů masáže vlasové pokožky, prokrví se vám, což je skvělé proti vypadávání vlasů i proti lupům.

Kondicionéry upřímně moc nepoužívám a pokud ano, jen je jemně vmasíruju do konečků vlasů, nikdy ne do celé délky a vůbec ne na pokožku, vlasy se potom můžou hodně mastit.

A závěr? Vlasy jsem neměla nikdy nějak extrémně poškozené, ale po používání jsou lesklejší a pokožka hlavy taková klidnější čistější- dost viditelně se omezil výskyt lupů a svědění, což je pro mě asi největší plus! Šampon vám nevykouzlí objem, ale to jsem od něj ani neočekávala. Oba produkty moc doporučuju a mimochodem, vasy vám budou vonět ještě další den od použití 

Oba produkty jsou z www.folly.cz, kde mají široký výběr přírodní i vegan kosmetiky, ekodrogerie i potravin. Maska na vlasy- 199 Kč a Šampon- 169 Kč

Děkuju Folly za možnost vyzkoušení a vám za přečtení, uvidíme se zase brzy u nového článku, nebo třeba na mém Instagramu. S láskou, Adela

Adela Kožinová

Adela Kožinová

Redaktor

Více článků

Jsem máma nádherné holčičky, která se mi narodila, když mi bylo skvělých 19 let. Původně to vypadalo jako nejhorší věk pro dítě, postupem času se ale ukázalo, že lepší načasování být nemohlo. Taky jsem studentka, studuji religionistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Několik let se také řadím mezi vegetariány, jsem totiž milovník zvířat, milovník všeho živého...

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat