Menu

Stojí přírodní peelingy Yemna Skruby za vyzkoušení? - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Stojí přírodní peelingy Yemna Skruby za vyzkoušení?

Stojí přírodní peelingy Yemna Skruby za vyzkoušení?

Recenze
zveřejněno 22.01. 2019
Markéta MARKÉTA, redaktor
949x
3 minuty čtení

 

Od Jany z fashionising

 

Miluji peelingy. Ten pocit, kdy si nejdříve peelingem masírujete celé tělo a následně si užíváte dokonale hladké pokožky, je prostě skvělý. A protože jsou mým oblíbeným kosmetickým produktem a protože jsem jich už pár vyzkoušela, mám na peelingy vysoké nároky. Snesl vysoké měřítko i přírodní peeling slovenské značky Yemna s vůní zeleného čaje a máty? O to se s vámi dnes podělím.

Peeling Skruby (nejen) pro milovníky máty

Tělový peeling značky Yemna zaujme už na první pohled. Moc se mi líbí obal v béžovo-hnědé barvě, který podtrhuje jeho přírodní složení. Balení celkově však hodnotím spíše neutrálně, protože papír není zrovna nejvhodnější materiál do sprchy (i když je uvnitř obalu i pevnější materiál). Zároveň však oceňuji, že výrobci nesáhli po klasickém plastovém kelímku.

Po otevření vás doslova „praští“ do nosu silná vůně, a to v tom nejlepším slova smyslu. Já jsem si vybrala vůni máty a zeleného čaje, která je popsána jako nasládlá a povzbudivá, což sedí do puntíku přesně. Ještě bych dodala, že máta zde výrazně převažuje a krásně provoní celou koupelnu. A co víc, ulpí na těle i po sprchování, takže si v posteli pak připadáte, jako byste leželi v mátové zahradě.

Obrousit a vyživit

Vůně i obaly nás sice zajímají, ale hlavní je samozřejmě práce, kterou peeling odvede. Skruby od Yemna slibuje nejen zbavení pokožky odumřelých buněk, ale také vyživení a hebký pocit. Přesně to od peelingů očekávám – pokud kůži jen „obrousí“, ale ihned na ni musíte aplikovat tunu krému, není to ono. Skruby však kromě mořské soli, která pokožku čistí, obsahuje také rýžový a kokosový olej, což má za následek právě důkladné vyživení. A cítíte ho ihned po nanesení – pokožka je krásně hladká, malinko mastná, ale ne tak, že byste se báli utřít do ručníku. Prostě příjemně a akorát.

Oproti jiným peelingům dávám Skrubu Yemna bonusové body za obsažený zelený čaj, který chrání pleť před stárnutím a působí jako antioxidant, a mátovou silici, která prokrvuje a chladí pokožku. To oceníte především po cvičení, mluvím z vlastní zkušenosti. Takové to „něco navíc“ zkrátka potěší. 

Suma sumárum, z Yemna SKRUBU jsem naprosto nadšená! Celkově mu dávám 97 %. Stržené bodíky jsou pouze za ne úplně praktický obal. Produkt můžete zakoupit na stránkách www.folly.cz za cenu 163 Kč za 100g balení.

Markéta

Markéta

Redaktor

Více článků

Patří k Folly týmu. Miluje přírodu, postupně přechází na přírodní kosmetiku a ekodrogerii. Zbožňuje vaření, protože jídlo je nejlepší neřestí, design v celé jeho šíři a své dva psy, které našla v útulku a pomalu je vypiplala ke skorodokonalosti :-)

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat