Počet porcí: pro 2 osoby
Doba přípravy: 10 min
Bez lepku
Ingredience:
100 g přírodního kozího sýra
200 g řeckého bílého jogurtu
Sůl
60 g Natu Směsi pečených ořechů s medem a růžovou solí
15 ml extra panenského olivového oleje
½ hrsti hladkolisté petržele
½ granátového jablka
½ bio citronu (štáva, kůra)
1 balení Bombus Rýžové chipsy semínka a quinoa
Postup:
1. Kozí sýr rozdrobte do misky a promíchejte s jogurtem dohladka, lehce osolte.
2. Ořechy nasekejte nadrobno, stejně tak petržel. Granátové jablíčko příčně rozpulte a vydlabejte z něj semínka.
Doporučuji použít silikonové rukavice, abyste zabránili obarvení prstů.
3. Kozí jogurtovou směs naneste na mělký talíř.
4. Zakapejte ho olejem a citronovou šťávou.
5. Posypejte nasekanými ořechy, semínky granátového jablka, citronovou kůrou a petrželí.
6. Podávejte s krekry.
Recept můžete zhlédnout i jako video.