Menu

DIY s novinkou EQUA CARE - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

DIY s novinkou EQUA CARE

DIY s novinkou EQUA CARE

Volný čas
zveřejněno 03.06. 2021
Adela Kožinová ADELA KOŽINOVÁ, redaktor
756x
2 minuty čtení

Sypká směs, teplá voda a jedna stylová lahvička. Naše oblíbená EQUA přišla s novinkou EQUA CARE a je to taková malá velká obalová revoluce. Minimalistický design si totiž zamilujete a už nebudete chtít kupovat lahvičky nové,... a vlastně ani nebudete muset. No a zvládneme nejen sprchový gel, ale třeba i univerzální čistič, nebo mýdlo na ruce!

Když nám poprvé přišly tyto produkty do skladu, s holkama jsme se na ně sletěly jako vosy na bonbony a všem se nám moc líbily. Netrvalo dlouho a prohlásila jsem: ,,To chci domů!''. Jsem milovník tvoření, od domácích mýdel, přes svíčky až po přetírání starého nábytku... no a EQUA to s kolekcí EQUA CARE vymysleli úžasně. Stačí vám koupit si první balíček i s dávkovačem (který má opravdu tip top design a přestože je to plast, vypadá, že něco vydrží) a jakmile vypotřebujete 2 sypké náplně co v balení jsou, můžete už jen dokupovat pidi náplně (hurá, žádné tahání těžkých tekutých prostředků!)

Funguje to naprosto jednoduše -> mrkněte na naše REEL na IG

První balení bude vypadat jako na fotce. V balíčku na vás bude čekat lahvička (buď klasika na mýdlo, nebo s rozprašovačem - podle toho, co vyberete) a 2 sypké směsi. 

Prášková formule je vytvořena z přírodních zdrojů, takže všechny produkty jsou udržitelné, šetrné k životnímu prostředí i pokožce. Směsi mají na první ovonění voní poměrně silnou vůni, ovšem uvnitř se skrývají pouze esenciální oleje a přírodní extrakty, takže na žádné umělé a syntetické vůně nezbývá prostor, to mám ráda... 

Směsi se míchají v teplé vodě a doporučuji vám je míchat ne přímo v lahvičce, ale třeba v nějaké dóze se zobáčkem, ze které ji potom snadno do lahvičky přelijete. Já poprvé míchala přímo v lahvičce a když jsem s ní zatřepala, zbytečně se v ní udělalo spousta bublin. 

V kolekci EQUA CARE najdete 4 produkty. Univerzální čistící sprej se svěží kořenitou vůní, prostředek na mytí nádobí se svěží citrusovou vůní, mýdlo na ruce také s kořenitou vůní a sprchový gel se zázvorem a limetkou. 

Všechny produkty by se měly spotřebovat do 3 měsíců. Tak co, zkusíte to? 

 

Adela Kožinová

Adela Kožinová

Redaktor

Více článků

Jsem máma nádherné holčičky, která se mi narodila, když mi bylo skvělých 19 let. Původně to vypadalo jako nejhorší věk pro dítě, postupem času se ale ukázalo, že lepší načasování být nemohlo. Taky jsem studentka, studuji religionistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Několik let se také řadím mezi vegetariány, jsem totiž milovník zvířat, milovník všeho živého...

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat