Menu

Dokonalý Valentýn krok za krokem - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Dokonalý Valentýn krok za krokem

Dokonalý Valentýn krok za krokem

Volný čas
zveřejněno 06.02. 2021
Adela Kožinová ADELA KOŽINOVÁ, redaktor
961x
4 minuty čtení

Svátek zamilovaných letos vychází na neděli, což nám hraje, vzhledem k zavřeným restauracím, do karet. Tento rok si totiž místo klasické valentýnské večeře můžete připravit rovnou celý valentýnský den! A to nejlepší? Vymysleli jsme ho za vás a mysleli jsme na všechny detaily! 

Začněte zamilovanou snídaní 

A pod tím si můžete představit třeba vaši oblíbenou ovesnou (nebo jinou) kaši, palačinky, nebo lívance nahoře posypané červeným ovocem. A že nejsou čerstvé jahody v únoru tak dobré jako v sezóně? Použijte lyofilizované (mražem sušené), mňam! 

Kaši si u nás můžete pořídit už předpřipravenou - chia s malinami a kokosem, baobab s ostřužinami a malinami, nebo třeba acai s dračím ovocem a jahodami. 

Palačinky můžete vyzkoušet kokosové. Stačí smíchat 2 (šťastná) vejce, 2 lžíce kokosové mouky, 1 lžíci kokosového cukru (ten má lahodnou karamelovou chuť), 1 lžíci kokosového oleje, 1/2 kokosového mléka (nebo jakéhokoli máte po ruce) a špetku soli. Pak smažte na kapce kokosového oleje jak jste zvyklí. My je milujeme!

No a lívance? Použijte dva zralé banány, co už doma nikdo nesní, 4 lžíce ovesných vloček, 2 lžíce kokosu, lžíci bílého jogurtu, špetku soli, 1/2 lžičky skořice, 3 vejce, 1/2 lžičky kypřícího prášků. Smíchejte a smažte na kokosovém oleji. 

Jakoukoli snídani samozřejmě podávejte do postele, ozdobenou červeným ovocem a s pusou na dobrou chuť! Spokojenost je v tomto případě zaručena...

Po snídani je čas na lenošení, nebo...

Na Valetýnu v neděli je super, že vůbec nemusíte vylézt z postele. Pokud ale bude hezké počasí, doporučujeme procházku. Pokud nedopadne procházka, tak si můžete třeba zahrát hru. Napište na papírky všechny různé druhy polibků “polibek na tvář”, “vášnivý polibek”, “60 sekundový polibek”,... Vaše druhá polovička může losovat z papírků a pokud už po delší sobě ve vztahu nedáváte líbání takovou váhu, věřte, že tahle hra vás bude opravdu bavit...

Všechno je to o detailech

Pokud patříte mezi ty páry, co si řekli že na Valentýna nebudou žádné dárky, ale vás přesto svrbí prsty a chcete přece jen něco pořídit, udělejte to chytře a kupte něco, co potřebujete a využijete všichni (včetně dětí). Perfektní atmosféru doma navodíte i maličkostmi jako je zamilované mýdlo, nebo třeba svíčka... Vsadíme se, že kdokoli se bude mýt něčím tak roztomilým jako je LOVE mýdlo od Almary, nebo těmito srdíčky od Soaphorie, zahřeje ho u srdce. Zamilovaná Valentine svíčka plná éterických olejů zase provoní místnost smyslnou ovocně květinovou vůní plnou pohody. No a místo normální pasty na zuby pořídit afrodiziakální? To nic nepřekoná

No a po 22 hodině večerní 

Nebo klidně dřív, pokud nemáte děti (a nebo je i máte a usínají s večerníčkem)... je čas na pořádné vzrůšo! Perfektně vás naladí společná koupel, do které můžete přidat růžovou koupelovou sůl, nebo pěnu. Po vaně se doporučujeme místo klasického dýchánku u televize přemístit do ložnice a zkusit jeden druhého uvolnit masáží. Pokud máte rádi olejové, tato směs Erotika se vám bude tuze hodit. Ze zkušeností ale víme, že oleje mohou někomu vadit. V takovém případě buďte krativní. Můžete masírovat a hladit rukama, ale taky můžete použít různé látky (perfektně fungují jemné a lehounké šátky, nebo satén), nebo peříčka, to zaručeně zabere!

Ať už letošního Valentýna budete slavit s milovanou osobou, s kamarádkou, nebo sami, nezapomínejte na to, že tu největší lásku, sebe-lásku, si můžete a vlastně musíte dát sami. Proto nezapomeňte hýčkat hlavně sebe, udělejte si svou oblíbenou vlasovou masku, nebo oblíbenou večeři.

Krásného Valentýna! S láskou, vaše Adela <3

 

Adela Kožinová

Adela Kožinová

Redaktor

Více článků

Jsem máma nádherné holčičky, která se mi narodila, když mi bylo skvělých 19 let. Původně to vypadalo jako nejhorší věk pro dítě, postupem času se ale ukázalo, že lepší načasování být nemohlo. Taky jsem studentka, studuji religionistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Několik let se také řadím mezi vegetariány, jsem totiž milovník zvířat, milovník všeho živého...

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat