Menu

Hvězda vánočního večírku - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Hvězda vánočního večírku

Hvězda vánočního večírku

Volný čas
zveřejněno 02.12. 2018
Magi MAGI, redaktor
834x
3 minuty čtení

Upozornění redakce: níže uvedené rady můžete samozřejmě využít i na jiný než vánoční večírek! A jsme si jistí, že Vás rozzářenou rádi uvidí i Vaši blízcí u štědrovečerní večeře ;).

Zazářit na večírku nemusíte nutně nějakým peprným trapasem. Co třeba perfektními vlasy, zářivou pokožkou a skvělým outfitem? To poslední je pouze na vás, k tomu ostatnímu Vám můžeme naservírovat naše rady, triky a tipy, které navíc zvládnete v rekordně krátkém čase! :)

Pokožka těla a obličeje:

Rada č. 1: Příjemná sprcha je základ, jak pro fyzickou, tak i psychickou pohodu :).

Rada č. 2: Peeling! Peeling těla i obličeje prokrví pokožku a viditelně ji vyhladí. Peeling nemusí být vždy mechanický s hmatatelnými zrníčky, může být například na bázi aha kyselin. Ten doporučuji především pleti se sklony k akné či zánětlivým procesům, protože byť jen malá zrnka v běžném peelingu dokáží v pleti udělat okem neviditelné ranky, které ovšem mají tendence zanítit se nebo pokožku podráždit.

Rada č. 3: Po peelingu masku. Vyživujicí, která pokožku zklidní, navíc po peelingu a horké koupeli jsou póry rozšířenější a pokožka prokrvená, díky čemuž bude maska ještě účinnější :)!

Rada č. 4: Sérum. Napadá vás lepší chvíle, kdy využít skvělých předností sér? Pokožka po něm vypadá zdravě, září a je hedvábně jemná.

Rada č. 5: Tělo namazat krémem nebo olejíčkem ještě dokud je kůže vlhká, jen tak nám tyto produkty pomohou uzamknout v pleti vlhkost :). Krém může být i takový, který se na běžné nošení zase tolik nehodí - s jemnými třpytkami, s bronzujicím efektem apod.

Vlasy:

Rada č. 1: Nejlépe vypadají vlasy u většiny dlouho i krátkovlásek den po umytí. Pokud jste to ovšem nestihly, umyjte klidně i pár hodin před večírkem :). Nejspíš ale budete více bojovat s poletováním, elektrizováním a časem, než když budete mít vlasy umyté den předem.

Rada č. 2: Jemný šampon, klidně výživnější než běžně používáte, právě kvůli případnému elektrizování a na pohled sušší textuře vlasů bezprostředně po mytí. Šampon naneste správně - tedy jen na kořínky.

Rada č. 3: Kondicionér je samozřejmostí, ovšem naneste ho jen na konečky, aby vlasy nebyly těžké a výsledný účes zplihlý.

Rada č. 4: Masky a oleje ano, ale střídmě a především do konce. Vlasy budou působit zdravým dojmem s vyhlazenými konečky. Pokud ovšem použijeme masky či oleje příliš, budou mít vlasy tendenci se dělit na tenké nevzhledné pramínky a výsledek nebude lehký a nadýchaný, vlny se narovnají a rovné vlasy budou bez objemu.

Rada č. 5: Po vyfoukání s použitím správného stylingového přípravku lze do konečků vetřít 2 až tři kapky meruňkové, arganového nebo jiného oleje. Vlasy budou zářit jak z reklamy a muži budou stát v té Vaší frontě ;).

Pokud na některou z našich rad zapomenete, nesmutněte, i tak bude Váš vánoční večírek určitě skvělý společenský zážitek! ;)

 

Magi

Magi

Magi

Redaktor

Více článků

S naprosto dětskou bezprostředností hodlá měnit svět k lepšímu. Ať už sdílením a šířením zdravého životního stylu, přírodní kosmetiky a nebo veganství. Šálků svého čaje má opravdu nespočet. Ilustrace, focení, design, cestování, ekologie, skládání hudby, psaní článků, vaření... Magi je pro testování kosmetiky na sobě, miluje naši planetu a je to taková moderní hipízačka s občas zvráceným smyslem pro humor.

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat