Menu

Krásný, příjemný na dotek a s těmi nejsladšími funkcemi - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Krásný, příjemný na dotek a s těmi nejsladšími funkcemi

Krásný, příjemný na dotek a s těmi nejsladšími funkcemi

Volný čas
zveřejněno 11.08. 2022
Host HOST, expert
747x
2 minuty čtení

Původně mělo jít jen o diplomovou práci, s níž chtěla designérka Anna Marešová zdárně dostudovat. Nakonec je z jemných a hebkých vibrátorů Whoop.de.doo dobře známá značka, která vám chce dopřát ten nejlepší intimní život. 

Česká značka Whoop.de.doo dnes kromě vibrátorů vyrábí také Venušiny kuličky, menstruační kuličky i lubrikační gely nebo čisticí spreje. Všechny produkty spojuje jedna zásadní věc: Jsou tak krásné, že byste si je klidně vystavili na poličku vedle dalších designových pokladů. Jejich autorka Anna Marešová tak dokázala zlomit hned dvojí tabu.

Spousta z nás se před Whoop.de.doo styděla používat sexuální pomůcky. Jednak proto, že to bylo vnímáno jako tabu, o kterém slušní lidé nemluví. A jednak proto, že esteticky založený člověk prostě nechtěl budovat jakýkoli, natož intimní vztah s neonově barevnou gumou podivných tvarů.  

Anna se zároveň odvážila světu sdělit, že vibrátor je sexuální hračka a erotická pomůcka a neexistuje žádný důvod, proč by svým vzhledem měl tak věrně a explicitně připomínat mužské přirození. Hladký tvar má však nejen estetický důvod, ale také zdravotní - na vibrátoru bez zbytečných záhybů a spár se totiž nebudou mít kde ukládat bakterie, které by později mohly způsobit nějaký nepěkný zánět.

Používám vibrátor. No a co?

„Je to stále tabu, ale menší. Myslím, že posun už určitě nastal. Přijde mi, že není správně podchycený způsob, jak o tom komunikovat. Celá tahle oblast je vnímaná jako vulgární nebo laciná. To byl mimochodem i jeden z důvodů, proč jsem se rozhodla tomuhle věnovat. Intimitu a sexualitu považuju za velmi důležitá témata, o kterých je třeba mluvit,“ říká zakladatelka dnes už mezinárodně uznávané značky Whoop.de.doo Anna Marešová.

 Jak daleko bychom v bourání tabu měli zajít? „Určitě nejsem propagátor toho, že vytáhnout vibrátor v kavárně je v pořádku, ale snažím se, a myslím, že se nám to daří, aby lidem při nákupu bylo příjemně a dokázali o tom v pohodě mluvit,“ popisuje Anna své záměry.

Když se podíváte například na vibrátor, který byl prvním produktem značky, a pořád platí za osvědčenou klasiku, možná by vás na první pohled ani nenapadlo, že ty krásné minimalistické tvary čistě bílého přístroje patří erotické pomůcce.  

Vychytaný do posledního detailu

Přesto jde nejen o vizuálně, ale i technicky velmi propracovaný přístroj. Tvar autorka konzultovala s gynekologem a funkce s profesionální testerkou. Dokonale hebký povrch vibrátoru je vyroben z prémiového lékařského silikonu, který je nejen nekonečně příjemný, ale také dokonale hygienický. Celý proces výroby pak navíc probíhá lokálně v Česku.

Výsledkem je tedy eticky a zodpovědně vyrobená hračka, na niž už se těší i vaše tělo. Zvlášť když mu řeknete, že si tu užije tři různé módy potěšení, které se liší intenzitou i rychlostí vibrací: Easy baby je rytmická pulzace všech tří motorů najednou. V režimu Wave postupně vrní jeden motor za druhým a vytváří se vibrační vlna. V módu Oh my Whoop! vibrují všechny tři motory najednou v těch nejintenzivnějších vibracích.

Kromě toho všeho vás jistě potěší i praktické funkce, jako je voděodolnost či snadný intuitivní způsob ovládání. Přístroj je také velmi tichý a diskrétní. Při nejvyšších vibracích vydrží nabitý dvě hodiny, nabíjí se pomocí USB kabelu. Pokud patříte do týmu „na velikosti záleží“, měli byste vědět, že tento vibrátor je 185 milimetrů dlouhý a 35 milimetrů široký.

Extra tip:
Po použití přístroj omyjte vodou nebo speciálním čisticím sprejem Whoop.de.doo, který je rovněž ukrytý v elegantní designové lahvičce.

Host

Host

Expert

Více článků

Čas od času nám na náš blog přispěje někdo zvenčí. Hlavně ze dvou důvodů. Hosté nabízejí další pestré pohledy a názory na tradiční témata. Druhou výhodou hostujících redaktorů je odbornost. Ačkoliv se snažíme věcem rozumět v principu a do hloubky, nikdy nebudeme specialisté na vše. Zkušenost a znalost experta z oboru je i pro nás základem pro správná rozhodnutí. Jméno hostujícího autora naleznete vždy v patičce článku.

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat