Menu

DIY tip | Sklenička vděčnosti - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

DIY tip | Sklenička vděčnosti

DIY tip | Sklenička vděčnosti

Volný čas
zveřejněno 03.12. 2020
Host HOST, expert
2039x
2 minuty čtení

Kamarádce nebo sami sobě.

Letošní Vánoce můžete udělat věc, kterou možná už dlouho plánujete, jen vám pro její uskutečnění chybí trocha odvahy. 

Najděte doma prázdnou sklenici a udělejte z ní Skleničku vděčnosti. Zapisujte si na kousky papírků vše, za co jste vděční a co vám udělalo radost. Každý den, nebo jednou týdně, to už je na vás. Je lepší si připomínat vše co máme, než si stěžovat na to, co nám chybí. Vděčnost přináší pozitivní přístup k životu. 

Na konci roku, nebo až budete mít slabou chvilku, si můžete vše přečíst a připomenout.

Je jedno, jak bude sklenička vypadat, jaké papírky si zvolíte a jak si ji ozdobíte, hlavně když bude plná krásných vzpomínek. 

Stejnou skleničku můžete darovat i někomu ze svého okolí, na papírky akorát napíšete, co na obdarovaném obdivujete, čím vám pomáhá, za co jste mu vděčná. Až bude mít splín, pomůžete mu ho překonat obsahem vaší Skleničky vděčnosti.

Etiketu na skleničku si můžete stáhnout zdarma třeba na webu Krasopisky - www.krasopiska.cz  

Za inspiraci a návod vděčíme a děkujeme Denise Z lesa, která kromě těchto krásných myšlenek vyrábí i úžasné svíčky a další věci z vosku, které si můžete koupit i na Folly. 

 

Host

Host

Expert

Více článků

Čas od času nám na náš blog přispěje někdo zvenčí. Hlavně ze dvou důvodů. Hosté nabízejí další pestré pohledy a názory na tradiční témata. Druhou výhodou hostujících redaktorů je odbornost. Ačkoliv se snažíme věcem rozumět v principu a do hloubky, nikdy nebudeme specialisté na vše. Zkušenost a znalost experta z oboru je i pro nás základem pro správná rozhodnutí. Jméno hostujícího autora naleznete vždy v patičce článku.

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat