Menu

Novinka, která vás NATUty překvapí a možná i zachrání - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Novinka, která vás NATUty překvapí a možná i zachrání

Novinka, která vás NATUty překvapí a možná i zachrání

Volný čas
zveřejněno 08.04. 2022
Kamila Bárnetová KAMILA BÁRNETOVÁ, fotografka & cestovatelka
1262x
3 minuty čtení

Křupavé oříšky, lyofilizované ovoce, doplňky stravy, snídaňové dobroty a další. To všechno je značka Natu, která se neustále rozrůstá a vy ji z Folly e-shopu jistě znáte. Proto jsem moc ráda za to, že vám mohu představit novinku, která vás NATUty překvapí svou praktičností, skvělou chutí i složením. Tak se na to pojďme podívat.

Rychlé, chutné a komplexní jídlo NATUty

Značka Natu přivedla na trh jejich první plnohodnotné jídlo. A ne jen tak ledajaké. NATUty je vytvořeno z opravdových a rize čistých surovin v BIO kvalitě. Neobsahuje žádné živočišné složky, sóju ani přidaný cukr a i přes to v jeho složení najdete všechny potřebné makroživiny a vitamíny v dokonalém vyvážení. Je tam opravdu vše, co bychom našemu tělu měli dopřávat. A co je na tom nejlepší? NATUty zvládnete připravit do 30 vteřin. Nepotřebujete k tomu nic víc, pouze shaker a vodu. Můžete ho díky tomu využít třeba na cestách, když nemáte čas na vaření nebo se vám prostě jen nechce. Já jsem všechny tyto tři situace vyzkoušela za vás a pokaždé jsem byla velmi mile překvapena. Na mém výletě do dánské Kodaně mi NATUty zachránilo krk při dlouhém čekání na ranní let, kdy byly všechny obchody na letišti ještě zavřené a následně mi také usnadnilo přežití v hlubokém pracovním nasazení, kdy jsem na zdlouhavou přípravu jídla neměla ani pomyšlení.

Jak NATUty chutná? 

Můžete si vybrat mezi třemi příchutěmi - kakao, bobule a keto. Mým favoritem se stala varianta kakaová. Cítíte tam totiž opravdu přírodní lahodnou chuť čokolády, což u ostatní rychlé či instantní stravy není vůbec samozřejmostí. A já ty kakaové příchutě opravdu miluju. 

Každopádně to ale neznamená, že ostatní dvě příchutě nejsou dobré. Naopak! Pokud preferujete ovocnější tóny, příchuť bobulí vám přijde vhod. NATUty Bobule je chuťově příjemně svěží a opět je zde cítit reálné ovoce, takže žádný strach, chemická pachuť na vás rozhodně nečeká. No a varianta Keto je velmi neutrální. TIP: U Keto varianty se klidně nebojte upustit otěže chutím i fantazii a vytvořit si tak speciální pokrm přidáním třeba ovoce.

Jaké si to uděláte, takové to máte

Libovolné NATUty můžete připravit v shakeru s vodou nebo ho třeba rozmixovat spolu s rostlinným mlékem, lžící ovesných vloček a banánem či jiným oblíbeným ovocem, z čehož vám vznikne krémová kaše. Pro toto provedení, jak jsem ji psala výše, je ideální příchuť Keto. S přidaným ovocem, jogurtem nebo čímkoliv, co vás napadne, se krásně rozvine chuť výsledného jídla. Já ji poté ještě ozdobila granolou a lyofilizovaných ovocem. No a co vám budu povídat, bylo to opravdu epické. Takhle si představuji dokonalou snídani. 

Podtrženo, sečteno, v mé domácnosti ode dneška NATUty chybět nebude. Je to velmi praktický a cenově přijatelný produkt, který vám skutečně dokáže zachránit krk.

Autor: Kamila Bárnetová, která pracuje v marketingu a je skvělá fotografka, milovnice cestování, dobrého jídla a psů.

 

Kamila Bárnetová

Kamila Bárnetová

Fotografka & cestovatelka

Více článků

Její život se točí okolo zvířat, přírody, marketingu a zdravého životního stylu. Už pěknou řadu let je vegetariánkou, ve volných chvílích sportuje nebo létá po světě. Cestování je totiž její největší vášeň. Poznávání nových míst, kultur, jídla a vystupování z komfortní zóny.

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat