Menu

Valentýn podle Folly - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Valentýn podle Folly

Valentýn podle Folly

Volný čas
zveřejněno 06.02. 2020
Adela Kožinová ADELA KOŽINOVÁ, redaktor
1318x
3 minuty čtení

U nás ve Folly redakci všichni moc dobře víme, jaké to každý rok na Valentýna je. Pokud nepatříte mezi ty co tento svátek úplně sabotují, nejste single a nebo prostě a dobře nejste super kreativní, pravděpodobně si lámete hlavu nad tím, jak to letos celé pojmout. Co koupit, připravit, vymyslet. A tak vám s tím trošku pomůžeme.

Dárků od jednoho druhému jste si určitě užili docela dost. Udělejte to letos na Valentýna malinko jinak. Věnujte čas hlavně vám, vašemu vztahu, vaší lásce a vlastně i sebe-lásce. Máme pár super vychytávek!

Společná koupel

Možná to nezní zrovna originálně, ale divili byste se, jak můžete takovou koupel vyladit. Kromě toho, že k ní doporučujeme nalít sklenku třeba bublinek, tak můžete pořídit třeba limitku 'Be Mine' od slovenské Soaphoria, ve které najdete svíčku (mimochodem sójovou a plnou éterických olejů), sprchovací pěnu, tělové suflé a bombu do koupele. Všechny produkty naprosto perfektně voní, jak už to bývá u Soaphorie zvykem. 

Svíčky, které ženy milují a muži...

...je budou milovat taky! Tyhle svíčky mají totiž příběh. The Gretest Candle jsou snad nejekologičtější svíčky vůbec, jelikož jsou vyráběny z použitého a zrecyklovaného rostlinného oleje. Navíc je nově můžete pořídit i v elegantním černém skle a v několika originálních vůních, což by nejenom muži mohli opravdu ocenit. 

Po koupeli masáž

A ne tak ledajaká! Použijte na ni nosný olej (mandlový, kokosový), do kterého přidáte několik kapek směsi, která ještě víc navodí pohodovou atmosféru. Nobilis Tilia pro takové příležitoti vytvořili směs éterických olejů s názvem Tantra, kterou vlastně můžete použít nejen při masáži, ale i do aroma difuzéru, nebo vonné lampy.

TIP: Věděli jste, že kokosový olej můžete použít i místo lubrikačního gelu? Ten jenom není vhodné používat v kombinaci s kondomem, olej ho totiž může rozpouštět a hrozí protržení. A mimochodem, jednou z největších novinek na Folly jsou přírodní a veganské kondomy!


Vytvořte malý velký dárek

Určitě znáte 'The Jar of Happiness' sklenice a boxy, do kterých můžete psát třeba společné zážitky. A psali jste někdy vaší drahé polovičce dopis? S papírem a tužkou to jde všechno někdy jednodušej. No a přestože je Valentýn, nemusí to být nutně jen dopis plný sladkých řečí. Vypište se, laskavě sdílejte třeba některé vaše strachy či touhy. Pevně věřím tomu, že to pro váš vzah může být velikým přínosem, obzvlášť, pokud to pojmete oboustranně a dopis si napíšete oba dva. A pokud je pro vás takový dopis přece jenom veliký výstup z komfortní zóny, moc fajn můžou být třeba originální poukazy na snídani do postele, nebo společný film. 

Ať už letos Valentýna prožijete jakkoli, za celé Folly vám přeju hlavně hodně lásky. Pamatujte vždycky ale na to, že ta vzniká ve vašem srdci. Může to znít jako obrovské klišé, ale je to tak. 

S láskou, Adela 

Adela Kožinová

Adela Kožinová

Redaktor

Více článků

Jsem máma nádherné holčičky, která se mi narodila, když mi bylo skvělých 19 let. Původně to vypadalo jako nejhorší věk pro dítě, postupem času se ale ukázalo, že lepší načasování být nemohlo. Taky jsem studentka, studuji religionistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Několik let se také řadím mezi vegetariány, jsem totiž milovník zvířat, milovník všeho živého...

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat