Menu

Vánoční výběry našich influencerů - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Vánoční výběry našich influencerů

Vánoční výběry našich influencerů

Volný čas
zveřejněno 23.11. 2022
Host HOST, expert
714x
3 minuty čtení

Ještě si nejste jistí, čím letos obdarujete vaše nejbližší? Pojďte se společně s námi nechat inspirovat vánočními dárky našich oblíbených influencerů. Inspirovali i nás a věříme, že tady si určitě vyberete!

@lujanotova

Ahoj, já jsem Lucie. Jsem máma, redaktorka, podnikatelka a taky trochu influencerka. Sama tomu dávám dovětek "z leknutí" :) Přes 20 let jsem pracovala v tištěných médiích a většinu času strávila jako módní ředitelka magazínu Harper's Bazaar. Před několika lety jsem přešla z tisku do online sektoru a našla svoji novou vášeň! Miluju cestování, svého syna Benedikta a taky módu, design a svět krásy. Proto jsem pro vás vybrala tipy na dárky, kterým rozumím nejlépe - a to ty z životního stylu #workingmomlife. Prostě takové, které vám usnadní život, jsou stylové a praktické zároveň. Neváhejte se inspirovat...

Lucky výběr najdete tady.

@montessoriherway

Vánoce jsou pro mě nejkrásnější svátky v roce a protože se blíží mílovými kroky, přináším Vám inspiraci na několik dárků.Nezapomeňme ale, že Vánoce jsou především o čase stráveném s rodinou. Važme si společně strávených chvil a zkusme všichni v tomto zatěžkávacím období zpomalit a vzdát se pocitu, že musíme mít všechno dokonalé. Prožijme Vánoce v co největším klidu a psychické pohodě.A pokud Vás stres přeci jen pohltí, mezi mými tipy najdete i sirup z ručně sbíraných českých bylin, který přispívá k duševní rovnováze a stres snižuje.Krásné Vánoce a stejně krásný i celý příští rok všem. Adél

Adél výběr najdete tady.

@elis_ramb

Mé jméno je Eliška a od malička jsem byla vedená k pěstování zeleniny na zahradě, výrobě domácích šťáv i třídění odpadu. A i přesto, že jsem kreativní duše, která miluje psaní a tvorbu obsahu, ekologie mi není lhostejná. Proto jsem se rozhodla jít udržitelnému životu naproti a vy můžete také. Inspirujte se mými oblíbenými produkty a obdarujte své blízké dárky, u kterých bude na 1. rozbalení zřejmé, že jste do výběru vložili kus srdce.

Elišky výběr najdete tady.

@kacka_z_domecku

 

Zdravím všechny, jsem Kačka, v hlavní roli máma a manželka. Milujeme atmosféru Vánoc a těšíme se na ně každý rok. Adventní náladu umocňujeme voňavými svíčkami, pečením cukroví, chystáním jedlých dárků a večerními procházkami. V pořizování dárků jsme celkem minimalisté a tak kupujeme spíše drobnosti, ke kterým přidáváme náš doma vyrobený jedlý dárek (např. granolu, vaječný likér, slaný karamel, perníčkový sirup do kávy apod.) Myslím, že i taková malá drobnost udělá druhému stromečkem velkou radost. Doufám, že se vám budou hodit moje tipy na dárky. Přejeme z domečku krásný advent a mějte se rádi.

Kačky výběr najdete tady.

@niky.namaste

Ahoj, jsem Niky! Maminka a lektorka jógy a poporodního fyzio cvičení. Jako unavená máma vím, jak je důležité odpočívat a pečovat o své tělo. Proto se snažím péči o sebe nevynechávat! Ať už z pohledu vnitřního (stravy) nebo vnějšího (pohyb, relax, péče o pleť, přírodní kosmetika, úklid domácnosti…). Mám tady pro tebe pár tipů, co pořídit pod stromeček mamince, ségře, babičce, kamarádce... Jedná se o produkty, které sama používám roky a jsem s nimi moc spokojená! Doufám, že výběr dárků bude nyní jednodušší!

Mé doporučení na dárky se skládá hlavně z produktů na relax pro unavenou mámu. Ať už ohledně péče o sebe s přírodní kosmetikou, relax, jóga a meditace s difuzérem a éterickými olejíčky nebo hrneček na potřebnou kávu či vodu. Krásné Vánoce přeji!

Niky výběr najdete tady. 

@adela_ko

Ahoj všem, jsem Adela, máma skvělé holčičky, holka, co dělá v marketingu, holka, co moc ráda tvoří cokoli co jejímu oku lahodí, holka, co miluje přírodu, moc ráda cestuje a taky holka, co je už pár let součástí Folly týmu. Protože mám produkty z první ruky, vybrala jsem pro vás velmi univerzální dárky a takové, které sama používám už roky a doporučila bych je všem svým nejlepším kamarádkám.Ať už je to hřeben, který vlasy dokonale uhladí a netahá, přírodní deodoranty, které ode mě pod stromečkem objeví každý rok alespoň někdo z rodiny, protože jsou unisexové, univerzální a hlavně zdravé, nebo třeba afrodiziakální pasty, které můžete dát svému milému, nebo své milé (ano, i společné čištění zubů může být předehrou).Z celého srdce vám všem přeji, aby tyto Vánoce byly zase o chlup kouzelnější než ty loňské. A abyste byli hlavně zdraví a v pohodě. Protože co je víc... než být prostě v pohodě :)Vaše Adela

Adely výběr najdete tady.

 

 

Host

Host

Expert

Více článků

Čas od času nám na náš blog přispěje někdo zvenčí. Hlavně ze dvou důvodů. Hosté nabízejí další pestré pohledy a názory na tradiční témata. Druhou výhodou hostujících redaktorů je odbornost. Ačkoliv se snažíme věcem rozumět v principu a do hloubky, nikdy nebudeme specialisté na vše. Zkušenost a znalost experta z oboru je i pro nás základem pro správná rozhodnutí. Jméno hostujícího autora naleznete vždy v patičce článku.

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat