Menu

Zpátky do škol(k)y - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Zpátky do škol(k)y

Zpátky do škol(k)y

Volný čas
zveřejněno 21.08. 2020
Host HOST, expert
1094x
3 minuty čtení

Nový školní rok je doslova za dveřmi. Změna režimu není jednoduchá ani pro rodiče, ani pro děti, a tak jsme poprosili naši Eli s tatínkem, aby vám to letos ulehčili. Máte už vše připraveno? Pojďte mrknout na náš vlog, máme pár tipů. 

A na co byste tedy neměli zapomenout? 

1. Na hygienu 

Mýdla a dezinfekce, které jemnou dětskou pokožku nebudou dráždit a nejlépe budou obsahovat i esenciální oleje, aby alespoň trošku voněly a přesto byly účinné. (Protože co si budeme povídat, ale které dítě si chce ruce čistit Anti Covidem...)

2. Na pitný režim

Tady to není o čem. Láhev (a nejlíp BPA free) je potřeba. 

3. Na boxy na sváču

Protože to letos může být ve školních jídelnách složitější, možná bude potřeba dítě vybavit větší svačinkou než obvykle. Nezapomeňte proto na svačinový box.

4. Povoskované ubrousky

Že svačinový box zabírá hodně místa? Pak jsou pro vás řešením povoskované ubrousky, do kterých můžete zabalit třeba krajíc chleba s pomazánkou (mňam, kde ty školní léta jsou...). Stejně jako boxy i  ubrousky po použití stačí jen omýt, takže mise 'There is no planet B' - je splněna. 

Věděli jste, že na Folly momentálně seženete výhodné sady láhve, dezinfekce a bavlněného pytlíku pro děti? Mrkněte třeba na tu se slonem, nebo se safari zvířátkami

 

Host

Host

Expert

Více článků

Čas od času nám na náš blog přispěje někdo zvenčí. Hlavně ze dvou důvodů. Hosté nabízejí další pestré pohledy a názory na tradiční témata. Druhou výhodou hostujících redaktorů je odbornost. Ačkoliv se snažíme věcem rozumět v principu a do hloubky, nikdy nebudeme specialisté na vše. Zkušenost a znalost experta z oboru je i pro nás základem pro správná rozhodnutí. Jméno hostujícího autora naleznete vždy v patičce článku.

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat