Menu

Oblíbenci Folly týmu - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Oblíbenci Folly týmu

Oblíbenci Folly týmu

Krása
zveřejněno 11.09. 2019
Adela Kožinová ADELA KOŽINOVÁ, redaktor
2809x
3 minuty čtení

Dny Marianne jsou po roce znovu tady a protože i u nás máme spousty super slev, spolu s kolegy jsme pro vás sepsali naše TOP produkty jako inspiraci pro vás. Jací jsou teda naši oblíbenci a za co bychom dali ruce do ohně?

LENKA - 30 let

Natura Siberica Faroe Islands Čistící šampon- Prostě a jednoduše můj nejoblíbenější šampon. Perfektně funguje, vyčistí i prolakované vlasy, které jsou po každém použití živější. 

Sonett Tekuté mýdlo na skvrny- Sonett? Bez něj nedám ani ránu a ani pračku.

ADELA - 23 let

Natura Siberica Rakytníková maska pro silně poškozené vlasy- Tahle maska je láska! Kupuju si ji pravidelně už 2 roky a nikdy mě nepřestane udivovat, jak skvělá je! Jednak perfektně voní po rakytníku, ale hlavně vlasy dokonale vyživí a jsou po ní lesklé, uhlazené, jemné a přitom nejsou zatížené a ani neelektrizují. 

Casa Organica Síťovka- Nejedná se o kosmetiku, ale o síťovku, bez které nedám ani jeden den. Mám doma asi 3 a jednu nosím pravidelně v kabelce. Je super na nákup, ale klidně i na věci do práce, které se nevlezou do kabelky. Navíc je v poslední době docela oblíbená, takže praktičnost i styl zaručen! 

RADANA - 40 let 

Urtekram tělový olej levandulový- Tento tělový olej je super po holení a epilaci, rychle se vstřebává, pokožku uklidní a je nemastný. 

Navia přírodní tuhý deodorant Ranní rosa- Tuhý deodorant, který krásně voní a je účinný, opravdu mi vydrží celý den. 

Annemarie Borlind 2-fázový hyaluronový shake- Super sérum, po kterém je pleť ihned vypnutá a hebká jako pleť miminka!

MARTINA - 30 let

Annemarie Borlind Enzymový peeling- Snadná a rychlá aplikace, super cena a přitom velký efekt na pleti. Po použití tohoto enzymového peelingu je tvář opravdu hebká a nádherně voní. 

Annemarie Borlind Hydro gelová maskaSkvělá první pomoc, když se moje pleť necítí „fit“ Ať už je to ráno po trošku delšímu večírku nebo naopak večer, kdy pleť potřebuji po celém dnu v kanceláři zase „nahodit“. Krásně voní, je hodně hydratační a zmírňuje případnou drobnou opuchlost. Nepřijde mi, že přímo stahuje první vrásky, spíše je vyplní a nejsou na první pohled snadno viditelné.

Saloos 100 % Squalane- Používám už skoro dva roky pravidelně, ráno i večer místo séra. Pleť vyživí, vyhladí a nezanechává mastný film. Pro moji opravdu suchou pleť lepší, mnohem lepší péče než klasické hyaluronové sérum.

Soaphoria 321 boom - Regenerační maska s kofeinemTato maska naopak pleť stahuje a díky kofeinu výrazně nabudí a zdravě po ní zčervenají tvářičky. Jíl v kombinaci s kyselinou hyaluronovou výrazně hydratuje a drobné tvrdší částečky se mi při smývání masky postarají o jemný peeling. Na této masce mám ráda právě její všestrannost v kombinaci s jednoduchým složením a velmi příjemnou cenou. 

IVANA - 40 let

Soaphoria Organický krémový deodorant NevinnostOd značky Soaphoria a vůně Nevinnost jsem vyzkoušela víc produktů a nakonec zůstala právě u deodorantu, se kterým jsem si nejdříve nevěděla moc rady, jelikož se nanáší prsty a do podpaží ho namažete. Je to příjemná jemná květinovo – citrusová vůně a můžete ho namazat vlastně kamkoliv na tělo. Nezanechává bílé stopy, nelepí, nedráždí pokožku a nepálí ani ihned po holení.

Soaphoria Přírodní parfém NevinnostNa pulsní body používám přírodní parfém Nevinnost, který opět nevtíravě květinově svěže voní a navíc oba tyto produkty (deodorant i parfém) mají skvělou velikost do kabelky.

Angelic Masážní cakeK peelingovým produktům doma používám masážní lufu – cake od značky Angelic, který celý proces odstraňování odumřelých kožních buněk ještě posílí, podporuje prokrvení pokožky, zabraňuje zarůstání chloupků a jeho pravidelným používáním a masáží účinně napomáhá ke zmírnění celulitidy. Po použité cake Angelic a tohoto peelingu Soaphoria si vždy připadám čistší, hladší a tak o 2kg staré kůže lehčí. Krásný pocit. 

SANDRA - 23 let

Syncare Micelární tonikum anti akné- Používám už delší dobu a jsem velmi spokojená. Voda je příjemná, nestahuje pleť a lehce zmatňuje. Používám ráno na vyčištěnou pleť před líčením. Voda krásně zklidní případné pupínky neštípe ani nepálí, takže na akné ideální péče. 

Syncare Gommage peelingJelikož je syncare můj favorit co se pleti týče, zvolila jsem od značky i peeling. Po léčbě akné u kožní lékařky se mi z používání antibiotického krému začal loupat obličej - drobné šupinky na nose, kolem rtů, očí a na čele a to chce peeling. Při používání ale pozor- nenanáší se jako klasický peeling, je třeba ho nanést a nechat zaschnout, ne drhnout s ním pleť. Po zaschnutí stačí jemně rukama rozdrolit pryč z obličeje, pak obličej opláchnout a je to. Pleť je po něm hebká a i když je opravdu jemný udělá svou práci parádně.

DANA - 46 let

Angelic Svěží organický deodorantK přírodním deodorantům jsem byla nejprve skeptická a první den jsem byla dokonce trošku zklamaná, protože mi připadalo že nefunguje na 100% a musím ho používat opakovaně. Ale po pár dnech si tělo asi zvyklo a už jsem vůbec neměla problém, ani velikých vedrech. Pokud se teď 'mažu' denně víckrát, tak už jen kvůli jeho super svěží vůni.  

Attitude Univerzální čistič s vůní citronové kůry s rozprašovačemTady jsem byla také docela skeptická, protože jako „odchovanec“ Procter and Gamble přeci jenom jsem kovaná v chemických přípravcích. Ale chtěla jsem to vyzkoušet. Univerzálním sprejem jsem myla v koupelně dlaždice, které byly špinavé po stavbě od prachu a malování. Všechno bylo pak krásně cítit po citronech a dlaždice se leskly a nemusela jsem je nijak výrazně drhnout.  

Allnature BIO 100% brusinkaCelá léta od podzimu do jara trpím na problémy s močovými cestami, protože často stojím v zimě na hokejových stadionech, kde rychle prochladnu. Hodně  jsem užívala Uroval, což je chemická pilulka z brusinky. Proto jsem zajásala, že máme přírodní 100% šťávu z brusinky. Nejdřív jsem měla pocit, že se mi problémy zhoršily, ale asi po týdnu se všechno urovnalo. Šťávu jsem užívala celý měsíc a musím říct, že letošní zimu se mi starosti s močovými cestami a různým svěděním a záněty úplně vyhnuly.

LÁĎA - 39 let

Ťuli a Ťuli Přírodní sprchový gel meduňkaBáječná vůně, která skutečně připomíná meduňku. Skvělá konzistence gelu, který po opláchnutí nechá lehký olejový „feeling“ a příjemnou bylinkovou a dlouhotrvající vůni. 

Nobilis Tilia Éterický olej BIO Eukalyptus Radiata- Klasika, která by neměla na podzim chybět v žádné domácnosti. Nic nepomáhá na ORL záležitosti způsobené výkyvem venkovních teplot tak, jako tento olej. 3 kapky do aromalampy, deka a Star Wars.

Syncare Šampón s přísadou proti lupůmNejlepší šampon proti lupům, jaký jsem kdy měl. Účinný, ale na rozdíl od konkurentů bez „lékárénské“ vůně. Praktický pumpičkový dávkovač. Pro lepší účinnost je vhodné střídat s nějakým obyčejným šamponem.

Soaphoria Tělové suflé Mléčné potěšeníPopis výrobku nelže – naberete pěnu, která se při kontaktu s tělesným teplem změní na olejový krém. Je to takové 2 v 1 – jednoduchost aplikace klasického krému a účinek, jemnost a vstřebatelnost oleje.

Equa Basic Mr. MattStylová termo lahev, která udrží nápoj studený nebo teplý celý den. Kromě toho krásně vypadá a má praktické gumové dno, takže na stole neklouže a neškrábe ho.

Nakupovat můžete přímo tady

 

Adela Kožinová

Adela Kožinová

Redaktor

Více článků

Jsem máma nádherné holčičky, která se mi narodila, když mi bylo skvělých 19 let. Původně to vypadalo jako nejhorší věk pro dítě, postupem času se ale ukázalo, že lepší načasování být nemohlo. Taky jsem studentka, studuji religionistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Několik let se také řadím mezi vegetariány, jsem totiž milovník zvířat, milovník všeho živého...

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat