Menu

Antipodes oční novinka, která zázraky neslibuje, ale umí! - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Antipodes oční novinka, která zázraky neslibuje, ale umí!

Antipodes oční novinka, která zázraky neslibuje, ale umí!

Recenze
zveřejněno 17.08. 2023
Host HOST, expert
768x
3 minuty čtení

Všechny pracující maminky tohle dobře znají… Resty, které se vyřizují někdy mezi 23 hodinou večerní a 2 hodinou ranní, kruhy pod očima, unavený výraz a barva pleti, která přechází podle brzké hodiny od žluté po zelenou jako slavné Tiffanyho diamanty. A přesně v tuhle chvíli není čas na hrdinství, ale prostor pro dokonalý oční krém. Naprosto s vámi souhlasím, že pracovní povinnosti za vás neodmaká, ale minimálně vám vykouzlí pohled, který neprozradí, jak náročný za sebou máte den, týden nebo rok. A přesně takový jsem měla možnost vyzkoušet od značky Antipodes. Seznamte se s Anoint H2O - lehkým hydratačním očním gelem s kofeinem a červenými řasami.

Proč na vás vždycky vaše oči prozradí únavu?
Stárnutí člověk samozřejmě nezastaví, ale pravdou je, že oční okolí je prvním místem, kde si můžete všimnout, že svíček na dortu opět přibylo. Důvodem je, že kůže je kolem očí až třikrát tenčí než na zbytku tváře a navíc je během celého dne nejvíc namáhaná. Nevěřili byste kolik pohybů denně vaše oči udělají… Ano, všechny ty záchvaty smíchu, protáčení panenek nebo slzení u romantických filmů nám zrovna nehrají do karet. Ale dobrou zprávou je, že existují beauty pomocníci, kteří nám mohou od unavených očí, jemných linek i hlubších vrásek pomoci.

Kofein jako tajemství úspěchu
Přírodní kosmetika Antipodes je unikátní díky kombinaci extraktů rostlin a ovoce z panenské přírody Nového Zélandu. Každá receptura prochází dlouhým vývojem a vědeckým testováním tak, aby produkty měly maximální účinnost a cílili na daný problém. V mém případě byla tedy mise jasná: zbavit se tmavých kruhů pod očima (a méně pracovat, ale o tom zase jindy. Alfou a omegou je v tomto případě hydratace pokožky, která proniká do hlubších vrstev a zabraňuje ztrátě vlhkosti. A přesně to umí Antipodes hydratační oční gel Anoint H2O s kofeinem pro zlepšení vzhledu oteklých očí, očních váčků a suché pokožky kolem očí.

Co dokáže oční gel Antipodes Anoint H2O
Káva a červené řasy spolu s okurkou a novozélandským superovocem bohatým na antioxidanty zacílí na otoky, dodává svěží hydrataci a chrání oční okolí. Káva a hi-tech výtažky z červených řas totiž aktivně snižují záněty kůže, rostlinná kyselina hyaluronová, manuka med a okurka zase podpoří hydrataci pokožky a antioxidanty pomáhají chránit jemné tkáně proti každodenním škodlivým vlivům.

Jak správně oční gel aplikovat?
Výhodou je, že ho stačí použít jen velmi malé množství, a aplikovat ho bříšky prstů nejprve na spodní víčka a roztírat směrem od vnitřního koutku k vnějšímu. To samé pak dělám na horních víčkách. Celý proces aplikace pak dokončují jemným vklepáváním krému do pleti. To podle odborníků podporuje mikrocirkulaci a já se toho už mnoho let držím.

Moje recenze na duopack: oční gel Antipodes Anoint H2O a pleťový gel Baptise H2O
Jedním slovem bych svoje pocity shrnula jako: nadšení! Oční gel má dokonale lehkou texturu, je bez parfemace (která nás mnohdy může rozhodit, když není podle našich představ) a už při použití působí chladivým efektem. Já si krémy dávám do ledničky (Upřímně nevím, jestli je to správně, ale dělám to konkrétně s hydratačními krémy už roky. Jedinou výjimku, kterou do ledničky nedávám, jsou ty jež obsahují složky na bázi oleje.) Věřte mi, že po ránu je to balzám pro oči (i duši)! Když jde do tuhého neváhám je zapracovat rollerem, který mám také schovaný v ledničce. 

Teď v létě, kdy je moje pleť hodně vystavovaná slunci, ho kombinuji s pleťovým hydratačním gelem Baptise H2O. Ten je totiž po slunění ideální, protože vyživí i „žíznivou“ pleť. Má podobné složení jako oční gel a k tomu obsahuje extrakty Lenovníku novozélandského, který je bohatý na esenciální mastné kyseliny a antioxidanty. Jeho účinky pak doplňuje květ ibišku a vitamin C. Ten má navíc blahodárný vliv na tvorbu kolagenu a prevenci tvorby pigmentových skvrn.

Mojí pointou je, že tohle kombo prostě stojí za vyzkoušení a otestování na vlastní kůži. Nebo na vlastní oči, dalo by se napsat... :)

Lucie @lujanotova

Host

Host

Expert

Více článků

Čas od času nám na náš blog přispěje někdo zvenčí. Hlavně ze dvou důvodů. Hosté nabízejí další pestré pohledy a názory na tradiční témata. Druhou výhodou hostujících redaktorů je odbornost. Ačkoliv se snažíme věcem rozumět v principu a do hloubky, nikdy nebudeme specialisté na vše. Zkušenost a znalost experta z oboru je i pro nás základem pro správná rozhodnutí. Jméno hostujícího autora naleznete vždy v patičce článku.

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat