Menu

Ta nejlepší výbava na bobovačku - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Ta nejlepší výbava na bobovačku

Ta nejlepší výbava na bobovačku

Volný čas
zveřejněno 28.01. 2021
Adela Kožinová ADELA KOŽINOVÁ, redaktor
1092x
3 minuty čtení

Ani termoprádlo, ani boby v nabídce nemáme, ale super zimní termo věci ano! Speciální termo hrnky, dózy, nebo kosmetika, která ochrání dětské tvářičky před mrazem? Tohle je výbava, se kterou si zimní radovánky o letošních jarňákách užijete na 100%.

Zabalit sebe i děti, připravit náhradní oblečení, boty na přezutí, teplé ponožky, čepice, rukavice, sáně, kluzáky, balzám na popraskané rty, něco na svačinu, čaj do termosky... je toho spousta a my to známe. Důležité je vědět, že i když na něco náhodou zapomenete, svět se nezboří. Skoro všichni ve Folly jsme rodiče a naprosto všichni milujeme zimu, takže jsem za nás všechny dala dohromady produkty, které zimu dokáží usnadnit.

Na hlad není čas

A tohle je dnes, když jsou restaurace zavřené, opravdu problém. Co ale zaručeně pomůže jsou termohrnky, termolahve, nebo termoboxy na jídlo, to jsou v zimě opravdu must-have věci. Za termonádobí u nás jednoznačně vyhrává holandský Mepal, který používá nerezovou ocel a dvojitou stěnu, jež udrží pokrmy teplé až 10 hodin (záleží na produktu). 

Viky když poprvé otevřela náš termo box Ellipse s jídlem, řekla: ,,Jeee mami, to je teda super, že to je teplé, zkus!''. Tenhle boxík je primárně na polévky a má super vychytanou horní část, do které můžete schovat třeba krutonky, ale dá se využít třeba i na sýr - ozkoušeno. Obecně se dá s Mepalem venku hezky stolovat, protože jejich klasické boxy na jídlo mají zase supr přihrádky, můžete mrknout v krátkém videu tady.

Teplý čaj i na 12 hodin 

V zimě je nejlepší se zahřát hlavně zevnitř a dětem placatka nepomůže. Pokud nechcete ledový čaj (jako moje Viky, haha), doporučuju pořídit termolahve  a na kratší procházky postačí termohrnek, do kterého si dospělí můžou udělat na cestu třeba kávu, mňam!

Ruce chrání rukavice, ale co obličej? 

Občas mi přijde, že děti na mrazu vydrží mnohem víc než dospělí. Viky je schopná sjíždět kopec a stavět sněhuláky snad do té doby, než by úplně zmrzla. Určitě je proto na místě dětskou pleť chránit. Obličej a ruce balzámem proti mrazu a rtíky třeba tímto polárním balzámem speciálně pro děti. Ochrana kůže proti mrazu se ale samozřejmě netýká jen dětí, takže s touto sadou si skvěle vystačí celá rodina
PS: Nezapomeňte na SPF faktor, protože na horách umí pěkně svítit sluníčko (pokud se letos na nějaké hory dostanete, ha). 

Maličkosti, které vše dotáhnou k dokonalosti 

Na cestu éterický olej Jeď v pohodě, protože cesty v zimě jsou občas náročné. A něco malého na zub do kapsy, nebo do auta v případě zácpy. Na to jsou nejlepší bombus tyčinky, nebo pro děti i čipsíky slané, nebo i sladké

Se všemi vládními opatřeními je to teď složité, ale přeju vám, ať si užijete během jarních prázdnin co nejvíc společného času a legrace. Hodně zdraví!

Adela 

 

 

 

Adela Kožinová

Adela Kožinová

Redaktor

Více článků

Jsem máma nádherné holčičky, která se mi narodila, když mi bylo skvělých 19 let. Původně to vypadalo jako nejhorší věk pro dítě, postupem času se ale ukázalo, že lepší načasování být nemohlo. Taky jsem studentka, studuji religionistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Několik let se také řadím mezi vegetariány, jsem totiž milovník zvířat, milovník všeho živého...

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat