Menu

Travel Kit aneb Zabalíme za vás - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Travel Kit aneb Zabalíme za vás

Travel Kit aneb Zabalíme za vás

Volný čas
zveřejněno 10.06. 2022
Adela Kožinová ADELA KOŽINOVÁ, redaktor
661x
2 minuty čtení

Před každou cestou je to stejné. Často si říkám, že by bylo super, kdyby někdo zabalil za mě a já nemusela mít hned během příjezdu na letiště projevy své obsedantně kompulzivní poruchy a vykašlala bych se na neustálé kontrolování, jestli mám opravdu všechno. No, a tak ve Folly vznikl nápad...

Nápad, jak ušetřit čas, možná i trošku nervy zákazníků. Připravit taštičku plnou přírodních, kvalitních a hlavně univerzálních produktů. A přestože neobsahuje pas, ani oblečení, obsahem jsou produkty, se kterými vás na cestách opravdu nic nepřekvapí. Tak se podíváme na to, co obsahuje? 

Tělová i vlasová péče

Tu zajistí YOPE a 4 x 40 ml jejich produktů. Sprchový gel, krém na ruce i tělo, šampon a kondicionér na vlasy. Je to vlastně i skvělá příležitost k tomu jejich produkty vyzkoušet. Mají totiž opravdu jedinečné vůně a stylové obaly. Péče je vhodná pro malé i velké, pro muže i ženy a všechny jejich typy pokožky.

Zuby, zuby, zuby

I o ty se postará. V travel kitu najdete Soft kartáček na zuby od Officina Naturae a jednu skvělou vychytávku - zubní pastu v tabletách. Že ji neznáte? Veliká škoda. Tabletu vezmete, rozkoušete a čistíte, takže je to vlastně i zábava. Veliká výhoda je v tom, že na cesty nemusíte brát nic navíc a spočítáte, kolik tablet budete potřebovat, ideál. 

Deodorant, který si zamiluje celá rodina

Bez nadsázky. Svěží krémový deoš od Angelic milují asi všichni, kterým jsem ho za ty roky používání ukázala. Jeho jemné krémové složení a unisexová vůně je skvělá. Natřete ho kam je potřeba, pokud se někomu potí nohy, jak je libo, klidně na nohy. A zbytek můžete použít na ruce a není potřeba jej umývat. MILUJU HO!
Jen můj malý tip: nepřehánějte to s ním. Tady nefunguje, čím víc produktu, tím lepší výdrž. 

Univerzální roll-on

Tento roll-on bych přes léto nedala z kabelky, obzvlášť pokud máte děti. Obsahuje tea tree a levanduli a oceníte ho na: oděrky, štípnutí od hmyzu, nebo kožní problémy jako je akné. Oba oleje jsou totiž antibakteriální a poskytují úlevu od svědění. 

Nikdy nezapomínejte na pořádné odlíčení pleti

Ani na cestách! V taštičce proto najdete odličovací tampóny od Tierra Verde a tuhý odličovač od Calthy. Máme ozkoušené, že odlíčí i voděodolou řasenku a nezklame vás! Na to jak je malinký, je opravdu šikovný :) 

Hydratace a osvěžení pleti

Díky osvěžující pleťové mlze Modré z nebe (tu si nechejte v lednici, je to jedno z nejlepších osvěžení ever!) a díky pleťovému séru Růžové z nebe od Anely. Oba produkty jsou vhodné pro všechny typy pleti a sérum pokožku okamžite vypne. 

Univerzální tělová péče - mandlový olej

Mandlový olej je totiž plný vitamínů a ocení ho všechny typy pokožky včetné té problematické, ekzematické a aknózní. Po čase na sluníčku vaše tělo hezky zklidní a zregeneruje. Díky vitamínu E ho můžete využít i na spálenou pokožku. A vlastně si z něj můžete na cestách udělat i masku! Pokud jej smícháte s kávovou sedlinou, nebo s namletými ovesnými vločkami, můžete si dopřát spa i na dovolené. 

Vlhčené ubrousky a opalováky na zkoušku

Vlhčené ubrousky. Očistí pusu, zadek, ruce, vlastně i boty, nebo kaňku na triku. Jezdíte bez nich vůbec někdo někam? :D Jako malý dáreček najdete v taštičce i vzorečky opalovacích krémů. Ty vám vystačí klidně na prodloužený víkend. 

To vše v taštičce z PET lahví s voděodputivou úpravou 

Všechny produkty travel kitu jsou v cestovní tačtičce Reisenthal. Ta je z kvalitního a udržitelného materiálu, s kovovým rámem a přihrádkami. Snadno ji omyjete vodou, díky poutku na ruku i přenesete, když se nevejde do batohu. Věřte mi, z té se stane pomocník na každou cestu. A víte co je na tom všem nejlepší? Kosmetickou taštičku, která běžně stojí 599 Kč, dostanete v tomto Travel kitu zdarma! 

V cestovním balení najdete dohromady 17 produktů včetně taštičky, díky čemuž ušetříte 600 Kč. Tak co, kam s tímhle nadupaným kombem produktů vyrazíte letos vy? 

 

 

 

 

Adela Kožinová

Adela Kožinová

Redaktor

Více článků

Jsem máma nádherné holčičky, která se mi narodila, když mi bylo skvělých 19 let. Původně to vypadalo jako nejhorší věk pro dítě, postupem času se ale ukázalo, že lepší načasování být nemohlo. Taky jsem studentka, studuji religionistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Několik let se také řadím mezi vegetariány, jsem totiž milovník zvířat, milovník všeho živého...

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat