Menu

Svěží deoš od Angelic - Přírodní produkty na jednom místě, kosmetika-domácnost

Svěží deoš od Angelic

Svěží deoš od Angelic

Recenze
zveřejněno 17.04. 2019
Adela Kožinová ADELA KOŽINOVÁ, redaktor
3409x
4 minuty čtení

Když jsem začala přecházet na přírodní kosmetiku, deodorant byla jedna z prvních věcí, kterou jsem vyměnila. Před pár lety se totiž začalo postupně mluvit o tom, že není uplně OK používat ty chemické… Proč to tak ale je a jak fungují ty přírodní?

Kašlete na chemii…

Chemické deodoranty a antiperspiranty v sobě mohou mít (a dost často opravdu mají) hliníkové soli a parabeny. Ty sice skvěle fungují co se týká zamezení pocení, ale hliník jako takový pro tělo prostě dobrý není. Je toxický a co si budeme povídat, většina z nás si podpaží holí a přes ty otevřené ranky má naprosto ideální průchod do těla a k prsům. Ufff…



Věděli jste, že: Deodorant není totéž co antiperspirant? Deodorant nemá zabraňovat pocení, pouze omezuje nepříjemné zápachy, zatímco antiperspirant pocení omezuje.

Co ale ty přírodní deodoranty, fungují?

Já ujíždím na deodorantech tuhých a konkrétně na tom od Angelic. Spoustě lidem připadá zvláštní aplikace, ale jakmile si na to člověk zvykne, není to nic zvláštního. Neaplikuje se z kelímku, ale pomocí prstů.


Protože se nejedná o antiperspirant, ale čistě o deodorant, tak nezabraňuje pocení. Je to přirozené a tak to taky beru, zápach mi ale prostě vadí. Můj oblíbený deoš má vůni zeleného čaje a grepu, která je super svěží a šťavnatá a vy víte, že na vůních si extrémně ujíždím a jsou pro mě důležité. Mimochodem, je super pro muže i ženy, Angelic má deoš sice jeden, ale unisexový!



Nejvíc mě na něm baví, že se vůně uvolňuje postupně. Nevím čím to je, ale funguje to skvěle. Jediné, na co doporučuju dát si pozor, je to, kolik ho použijete. Když to občas přeženu, přijde mi, že se potom víc potím, protože se jakoby postupně rozpouští. Používám ho teda raději míň a během dne občas aplikuju znovu, balení se do kabelky totiž vleze skvěle.

Boží je taky to, že ho můžete použít hned po oholení a vůbec to nebolí, neštipká a nedráždí pokožku! Je to prostě takový můj miláček, na kterého už nedám dopustit.

TIP: Po aplikaci deodorantu si ho můžete rozemnout v rukou, krásně vám je zjemní a ta vůně! Jo a mimochodem, je organický a zdraví neškodný, takže ho můžete použít opravdu všude…

A co na tuháč od Angelic říkají ostatní?

Protože s Folly spolupracuju, dostala jsem 3 moje oblíbence navíc, které jsem rozdala pár lidem ve svém okolí (schválně těm, kteří nikdy žádný podobný deodorant nezkoušeli) a poprosila jsem je o zpětnou vazbu.

"Deodorant používám druhý týden a jsem upřímně nadšená. Vyhovuje mně jemná vůně, která vydrží opravdu celý den. Zelený čaj s grepem je skvělou kombinací, která mě nejen baví, ale nebije se ani s parfémem. Mam pocit, že jsem konečně našla deodorant, který mi vyhovuje. Trošku jsem se obávala aplikace, ale nakonec je i to úplně v pohodě. Takže za mě super!"
Dáša – mamka

"Původně se mi do zkoušení vůbec nechtělo, přišlo mi divné to použití. Zelený čaj mám ale rád a deodorant mi voní, takže jsem do toho šel. Překvapilo mě, že fakt hezky funguje, takže ho používám vlastně skoro denně."
Tomáš – kámoš

"Ze začátku jsem k téhle novince neměla moc důvěry, protože jsem předtím nic podobného nezkoušela, jsem zvyklá na deodoranty ve spreji. Musím ale říct, že si mojí důvěru rychle získal.. Má opravdu nádhernou, čistou vůni a nedráždí pokožku a to ani přímo po oholení, spíše bych řekla, že pokožku zklidní. Jako jeden z mála nedělá fleky na oblečení, což je taky velké plus. Není to sice o tom, že by se človek nepotil vůbec, ale fakt není cítit žádný zápach! Dokonce čím větší hic mi je, tím víc cítím tu boží vůni. Za mě rozhodně mohu doporučit!"
Karol – kamarádka

Haha, když tak čtu ty názory, vypadá to jako hezky zaplacená spolupráce, že? Tak to ale není. Prosila jsem všechny o opravdu upřímné recenze a jsem ráda, jak můj malý testík dopadl! Co vy? Používáte bezpečný deodorant?

Vaše Adela

Adela Kožinová

Adela Kožinová

Redaktor

Více článků

Jsem máma nádherné holčičky, která se mi narodila, když mi bylo skvělých 19 let. Původně to vypadalo jako nejhorší věk pro dítě, postupem času se ale ukázalo, že lepší načasování být nemohlo. Taky jsem studentka, studuji religionistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Několik let se také řadím mezi vegetariány, jsem totiž milovník zvířat, milovník všeho živého...

Chcete přispívat do našeho krasoblogu?

Kontaktovat